Kdysi jsem šla s kamarádčiným psem, černým ruským teriérem. Museli jsme projít vesničkou, pár chalup kolem cesty, kterou jsme šli. Pes šel na volno, poslouchal mě dobře. Najednou z jednoho dvora vyběhli dva psi lehčího typu vesnického německého ovčáka, vzápětí přiběhl další. Já jsem si psa hned přivolala, dala na vodítko k noze a šli jsme, středem. Štěkající psi, když viděli, že se nebojíme, tak se k jiné akci neodhodlali. Strach jsem neměla, “můj” pes nebyl žádné ořezávátko, věřila jsem, že se nic nestane.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 02.02.2025, 12:49:50
Asi tak. Bytové klece mi přijdou jako větší zlo. Ale na rozdíl od řetězu na ně není vidět, takže se neřeší a řešit nebudou. Že se v nich pes často nepostaví, neprojde se a tráví v ní mnohdy víc jak devět hodin denně než páníci dorazí z práce, moc lidi netrápí. I zde je spousta zastánců bytových klecí.
Zadavatelko, nevím jestli máte fb, pokud ano, jste ve skupině Chodský pes? Řeší se tam i výchovné problémy. Jestli jste někde poblíž Brna, tak by vám mohla pomoci paní Mrňová, která v Brně chová choďáky a zaměřuje se na výcvikové kurzy právě pro choďáky.
Vězte, že kastrace nepomůže. Zmrzačíte zbytečně psa a nic nevyřešíte.
Nově příchozí diskutéři jsou samozřejmě vítáni. Ale pokud se začnou chovat podezřele, a mohou to být jen náznaky, z jejich příspěvků mám divný pocit, příspěvky nejsou konzistentní jak obsahem tak formou, budí to podezření. Alespoň u mě. Jestliže o sobě někdo prohlašuje, že je děcko mladšího školního věku, ale občas píše jako dospělý , tedy vypadne z role, nemohu tomuto diskutujícími už vůbec nic věřit. Je to pro mě troll, a s trolly se nebavím.
Miluji trampské a country, vlastně málokdy poslouchám něco jiného. Z těch jiných je jedničkou Queen. Mám ráda Eru, Céline Dion, Roxette, Matušku, Gotta a podobně. Hodně podle nálady, ne vždy se dá vše poslouchat.
Nemám ráda metal, techno, hiphop, nemusím rock ani dechovku.
Pořád si myslím, že Stelle není dítě, ale provokatér. Je to virtuální svět - virtuální dítě, virtuální matka, … V podstatě se nedá ověřit, kdo je kdo, může se zde vydávat kdokoliv za kohokoliv.
K palcům - já bych zachovala viditelnost autora kliku. Často u odborných příspěvků to pomáhá k potvrzení relevantnosti rady.