Nesouhlasím s tím, aby pro úřední změnu pohlaví nebyla potřeba přeoperace na to pohlaví, které dotyčný chce.
Prostě chlape, chceš být žena, cítíš se tak, tak pro to uděláš to nejzásadnější, staneš se ženou a ptáček bude minulostí. Fakt bych nechtěla, aby moji vnučku, pravnučku a jakékoliv další holky obtěžoval někde v šatně u bazénu tento chlap “jakožena” s kládou byť jen tím, že se na to musí dívat.
Jak se říká, kdo se boji, nesmí do lesa. A kdo chce změnit pohlaví, tak se vším všudy. Bojíš se operace? Tak změna nebude.
Ale žijeme v čím dál divnějším světě, v němž jsou deviace vydávány za normální a normálnost za zvláštní. Proto mohl takový zákon projít. Pro mě hnus.
Kdyby sem přišel někdo cizí a napsal to, co Aluska, tak ho valná většina odsoudí a rozvine se zde debata o tom, jak mají psi chodit jen na vodítku pokud není majitel schopen mít psa pod kontrolou. A ostře by byl odsouzen fakt, že pes bez dozoru loví. Nejde o to, co má větší hodnotu, jestli hrdlička, holub nebo srna. Jde o princip.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 07.06.2025, 20:33:57
Kožešina z nutrií byla poměrně levná. Ale nikdy se mi nelíbila. Obzvlášť, když někdo šel v nutriím kožichu a nutrií čepici, vypadal jak nutrie. A je fuk, jestli to byla žena nebo muž.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 04.06.2025, 21:46:16
Ruku na srdce - chodí vaši psi s nahubkem? Ne? Tak vždy může dojít k podobné situaci. Kdoví, jak jela baba blízko. Máme velmi špatnou zkušenost. Druhou kavkazanku, tehdy sotva roční, nakopl kolemjedoucí cyklista. Byl to takový fofr, že než jsme ji uklidnili, byla ta pumpička pryč. A to mu nikdo nezavazel, jen jsme se míjeli.
Holky, já to vůbec nesleduji, ale to, co jen tak mimochodem uvidím v médiích je tedy děs běs. Před pár lety to snad vyhrál nějaký vousatý chlap převlečený za ženskou. Pro mě nepřijatelné. A prý si to tuhle úroveň drží… Pak nemají mít mladí psychické problémy.