Zajímavé, že to nejde poznat.
Zajímavé, že to nejde poznat.
Máte pravdu. Nevšimla jsem si data toho původního dotazu.
To je dost velký rozdíl. To veterinář nepoznal? Divné.
Mladí mají vymytý mozek zelenou ideologií. Na jednu stranu bojují proti autům, na druhou stranu pohyb zboží všeho druhu mohutně podporují tím, že si nic neodepřou - nejnovější mobil, každou chvíli nové hadry, jídlo a výrobky z celého světa, cestují a ne pěšky. Díky nim, ale hlavně díky klimatické lobby, jsme nastoupili cestu do pekel. Líp už bylo. A nemyslím za komoušů, ale před tím, než se začalo zeleně blbnout a než se do Evropy začali stahovat migranti, tedy cca do 2011.
i s fenami? Kolik let té vaší je?
Dobrý den, v posledních pár dnech se mi stává taková nepříjemná věc. Jsem na přehledu diskuzí v sekci Psi. Otevřu si nějakou diskuzi a pak se vracím pomocí tlačítka “Zpět na seznam témat”, ale nevrátí mě to do sekce Psi, ale ještě jako by o krok zpět na přehled všech diskuzí. A když chci jen sekci Psi, musím ji zase zvolit. Při dalším otevření nějaké diskuze a návratu se to stane zase. Můžete na to, prosím, mrknout?
Ta vedra taky špatně snáším. A moje mamka taky. Tak snad už jen dnes a zítra a bude snasitelněji.
Na výstavě si člověk nevybere, zde v Brně na výstavišti to bývá buď v pavilonu, kde se nedá dýchat ani v chladnějších měsících, je tam smrad a vydýchaný vzduch. Nebo venku na ploše, což je také na betonu.
Sarah, už je vám líp?
Ad rozhodčí - nechápu preferenci světlých psů. Není to cesta do pekel, po bok NO, dobrmanů a podobně? Většina goldenů, které potkávám, není zlatá, ale smetanová až bílá.
A co jako, že jste na ifauně založil několik témat v sekci ovcí a koz? A že je znovu vytvářet nebudete? Chce to snad po vás někdo? Myslím že ne, že je to každému srdečně jedno - krom vás.
Ifauna je mrtvá, teď jsme na chovzvirat.cz a zde je sekce Hospodářská zvířata. Váš objekt zájmu, ovce, do této sekce spadá. Proč jste si tedy vyhlédl zrovna diskuzi o psech? Tady pro vaše problémy sotva najdete pochopení, to snad vidíte sám. Nejen proto, že mnohé z nás vaše problémy netrápí, a vidíme problematiku jinak, ale i pro váš neomalený a hulvátský projev.
Ano, to jsem psala už několikrát. Z nějakého důvodu to má mastňáček potřebu řešit na psech…
Na kompu ani ne, ale na mobilu čím dál častěji. A když si nevšimnu, jako před chvílí, tak je ze mě anonym…
To jsem byla já, zase mě to odhlásilo. Děje se to teď mnohem častěji než dřív. Vám ostatním taky?
Jsem ráda, že se potkáváme jen virtuálně, když už jsme se museli potkat. Vás bych nechtěla znát osobně.
A co chcete tady po nás?
Pořád nerozumím důvodu proč diskutujete s lidmi, kterými pohrdáte. Myslíte, že je svým přístupem a projevem přesvědčíte o opaku toho, co si o vlcích myslí?
Proč my tady bychom si měli něco nastudovat? Pokud bych chovala ovce, tak ano. Ale jen proto, že tu nějaký mastňáček na diskuzi o psech pořád prudí s problematikou, která se mě vůbec netýká?
Mastňáčku, proč nediskutujete s lidmi, kteří mají stejný zájem jako vy, proč tu ztrácíte čas s námi čoklaři, když námi tak očividně pohrdáte a s radostí nás urážíte?
Ano, už jsem psala, jsem pro regulaci populace vlků. A taky se zamýšlím, jestli do naší dnešní krajiny vlk patří, když to tu šlo sto let bez něj.
V chovu ovcí se nevyznám, ale pár ovcí asi není problém večer nahnat do ovčína…
Jinak dávala jsem sem už jednou tento odkaz, kde je popsáno, jak postupovali se štěňaty pastevců - https://www.casopis.ochranaprirody.cz/pece-o-prirodu-a-krajinu/prakticka-zkusenost-s-pasteveckymi-psy/ .
Neříkám, že je to univerzální návod, ani že je to pro každého, ale je to jedna z možností.
Neříkejte! V čem konkrétně?
Čoklař fakt nepochopí beránkáře, kteří hledají PROČ to nejde, místo toho, aby hledali, jak to jde.