Leithian: Nemůžete někdo napsat Horsane? Z koní. O tu přijít jdem si to hodit její znalosti by se měly vyvažovat zlatem. Ať se sem přesune.
Horsana tu je od včerejšího odpoledne - na tématu Konec iFauny na "Koních"... :-)
Leithian: Nemůžete někdo napsat Horsane? Z koní. O tu přijít jdem si to hodit její znalosti by se měly vyvažovat zlatem. Ať se sem přesune.
Horsana tu je od včerejšího odpoledne - na tématu Konec iFauny na "Koních"... :-)
Příště až budete chtít určit vnitřní příčinu nějaké nefunkčnosti slepice, odneste ji k veterináři na pitvu. Mně po pitvě veterinář volal, zda si chci slepici vyzvednout na zpracování - takže bude s rozumným zvěrolékařem možné dohodnout, že byste o polívku nepřišla.
Kallisto: Jestli "vypadnout hned", tak se jim to zadařilo.
Evcusik: já jsem jezdila pod trenéry leta a každý rok se mi zadaří alespoň párkrát se dostat pod něčí zkušenější oko. Teď jak budou dva měsíce pauzy, snad bych mohla zajet za naší klubovou trenérkou, jednou dvakrát. To by už mohla mít volněji i moje sousedka, co by na ty tréninky jezdila se svým koníkem se mnou... Ale když on mi ten trenér vždycky na tom tréninku řekne "takhle dobrý, na tu úroveň, co jezdíte, je to v pořádku" a připomínky k zlepšení nemá... Holt by to chtělo s někým spolupracovat dlouhodoběji, a ideálně si toho člověka tahat sem domů, abych k tomu nemusela platit nájem haly a stavět a uklízet se s parkurem... Doma to můžu postavit předem a pak to nechat stát... No, jak vidno, výmluv si umím najít mnoho a mnoho :-D
jéé, Bodlinka! A bery!
Je to tu čím dál lepší :-)
Já snad ze všeho nastartuju foťák a pořídím nějaké momentky svých hybridních údernic, které nesou zuřivě 3/3 :-D
Dneska prý 17týdenní hybridka první minivajíčko :-) juch!
Rolování dolů vyřešíte na PC stisknutím klávesy "End". Na mobilu netuším...
Také funguje přesun na poslední příspěvek v diskusi kliknutím na časový údaj posledního příspěvku, když máte zobrazený seznam aktuálních diskusí.
Na obr. výše je časový údaj "dnes v 13:36".
Taky se musím dokopat do investice do trenéra! A ne jen lítat po závodech. Hlavně že mám plná ústa toho, jak má mít každý trenéra, tralala. :-D
Dnes se plánuji nachystat na zítřejší odjezd na závodky, poslední teď asi na dva měsíce, pokud mezitím nepočítám ty, co budu pořádat sama. Páč prachy půjdou teď na opravy aut. (ono vlastně není ani skoro čím na ty závody jezdit, hm... jen doufám, že poslední pojízdné mě zítra nenechá někde na cestě...)
Mezitím budu jezdit jako doprovod s jinými členy naší stáje, takže zahálet určitě nebudu - a aspoň jim oplatím, že předtím trpělivě oškovali oni mně :-)
tož vítej! Je tu krásně :-)
No protože je tím inzerátem nejspíše zval sem :-)
Honzo, máte recht, jdu na to :-)
Stručná připomínka adminovi: zprávy fungují! Skvělá práce!
Moc děkuji :-)
Se bojím, že inzeráty taky budou mazat, ještě zuřivěji a zdatněji, než diskuse, protože teď se jim na to uvolnily kapacity 😉
Fikovnice:Zrzavci:Tak pozor, pozor, Ifauna je taková snůška hůmusu, že mě zablokovali již podruhé. Tak asi povoláme do zbraně přítele na emailu! To jsou ubožíci smradlavý!
že by? :-) To by bylo fajn!
Přesně, na IF uzamkli celou diskusi, to je ale trapnost nejnižšího kalibru, už nebudu slušná. Dobře jim tak.
Nedojde. Oni ani netuší, jak ten web vypadá, koupili jich deset jen v CZ, další stovky v jiných zemích, a překopávají všechny, prostě to unifikují, aby měli jakoby v záběru většinu trhu. Jestli je to pro sběr informací, průzkumy trhu? Dneska se v tom točí peníze....
impact:Já bych prosila prodloužit dobu automatického odhlašování. Ideálně vyřešit přihlášení na furt.
Já jsem při přihlášení zatrhla "zůstat přihlášená" přímo pod formulářem, kde se vyplňuje jméno heslo. A fungovalo od včerejška do dneška. Tak snad je to ok?
obrázek se prve neodeslal, opět jsem musela zprávu odeslat nadvakrát...
Tak jsem právě vyzkoušela.
Vypsala jsem formulář zprávy, klikla na odeslat, formulář odpověděl, že zpráva byla úspěšně odeslána. Psala jsem uživateli Zrzavci. Uvidíme, zda mi odpoví.
Nicméně zpráva se mi poté po aktualizaci stránky nezobrazila. Pokud modrá lišta z přiloženého obrázku má obsahovat aktivní odkazy (že by se zprávy řadily podle zvolených sloupců třeba), tak se tak nechová.
Screen byl pořízen po odeslání zprávy, odeslaná zpráva se ve výpisu neukazuje, možná je k ní přístup jinde?
Děkuji :-)