Já jsem typ člověka, co teď hned potřebuje nové štěně, protože mu ten předchozí odešel do psího nebe a já to psychicky nedávám…no ani tak to není, že uvidím štěně v inzerci, beru prachy a jedu aniž bych si cokoliv zjistila.
Akorát Jessinka byla to, co by být nemělo…jedu se kouknout a poňufat ke známým se štěňaty…kdyby byly k odběru hned, tak odjíždím rovnou s ní….ale i když to u nás nedopadlo, tak i u Jess u bezpapošky Jess jsem přesně věděla, po jakých rodičích je…a vyrostla z ní “kavkazanda” tělem i duší…úžasňačka…kavkazanda hodně v uvozovkách, protože za jejího tátu bez PP, bych ruku do ohně nedala, že je čistokrevnej. Ale tak nějak se přeci jen do toho kavkaze nakonec vyloupla.
Jinak doma jsem pejskař já, já si neumím představit život bez psa…takže je fakt, že můj manžel ty “znalosti” a povědomí mít nemusí. On totiž naše psy miluje, ale kdyby si měl pořídit psa sám a opravdu se o něj starat a vychovávat, tak vím, že by to nedal…on je jen na to mazlení a rozmazlování…a já na tu komplet péči, výchovu, procházky, veteriny ..no prostě vše…