Odměny za snědenou večeři se u nás konají dodnes…
Odměny za snědenou večeři se u nás konají dodnes…
Devítiměsíční štěně? Co mi to jen připomíná?… Aha, mojí Ginu… prej.. “ já si myslim, že už jsem velká dost a že jíst nepotřebuju vůbec. A nastalo období švédských stolů, aby si madam mohla vybrat co chce… nechtěla nic… a tak jsme přešly na krmení z ruky resp. vidličky a u toho jsme ještě dělaly “ za tatínka, za maminku…˚ a “éro letí, nemá děti…´
Prostě ta zodpovědnost za rostoucího psa mi nedovolila nechat ho nejíst.
Berňucha jí jenom kuřecí a hovězí maso…
A to je určitě maminka a její štěňátko, že? 😂😂😂😂😂😂😂
Klasika…😂👍
U nás buřina, leje jak z konve… juchů😎
Zlato, tak ti rozumím…jo teď to bude nějakou dobu takhle blbý, ale jednou se budeš moct nadechnout, aniž bys měla pocit, že ti pukne srdce, jednou si budeš moct na Dafinku vzpomenout, aniž bys ronila krokodýlí slzy (no teď to píšu a sama bulim), jednou budeš dávat k dobru “veselé historky z natáčení”.
Nepíšu to proto, abych ti ulevila, to vím, že to nejde, znám to, ale právě proto, že to znám, tak vím, že někde je světlo na konci tunelu.
Neuvažuješ o novém psím přírustku?…Ono to tu bolest nevypne, ale člověka štěndo zaměstná a nemá čas se tolik pitvat ve svých pocitech…
Impact psala o lexaurinu…já teda nebrala lexaurin, ale tak minimálně měsíc jsem byla na práškách na spaní nonstop, protože jinak bych noci probrečela a je otázka, jak bych byla nebo spíš nebyla potom schopná fungovat.
Jako holky, dneska jsem pobavila už třetího zákazníka…
Za normálních okolností mám vlasy v culíku a nebo v něčem podobném a na hlavě brejle a ty si vždycky rukou stáhnu na oči, když potřebuju….no tak dneska si dámička vyrazila do práce v rozpuštěných vlasech s čelenkou, takže už se mi tam nevlezly ty brejle a mám je položený na klábosnici….už jsem si 3x dala z hlavy na oči tu čelenku…😴…
všechny čtyři nohy ve vzduchu
😂😂…ahá, tak takhle se to dělá…a já blázen učím všechny čtyři nohy na zemi…🤪
Ale mám taky velký nutkání teď napsat, že Dafi do poslední chvíle žila úžasný život šťastného psa. A to se počítá…
Přesně tohle jsem už několikrát chtěla napsat, ale nějak se mi to nepodařilo zformulovat…takže se pod to podepisuji…
Je mi to moc líto, holka drž se ❤️
A tak zase je to dobrý… leží nataženej a vypadá anatomicky správně… minule na mě vyskočil na FB příspěvek, kde už je to fakt na pováženou…😂
Já teda musím říct, že jsem totálně mimo proud v tomto vlákně…hodně poslouchám remixy…ideálně ty, který “používají” fitness dance studia (něco jako zumba)…a teda to nejvíc umírněný je od Miley Cyrus..
https://www.youtube.com/watch?v=aWnDxFyETso
Nebo něco, co pohladí mojí pubertální dušičku…kluci jsou slaďouši a je to celý takový na pohodindu…nic hlubokýho…
acher:Devastační četa přicestovala.
Jé… tak nakonec rady máme opravdu dvojčátka…❤️… tak to bude o zábavu postaráno😎
Mně to přijde, že záleží pes od psa… když to vezmu dle mých psů současných i budoucích, tak s ovčandou, setrem a asi i s afgánem bych volila spíš svižně a myslím, že by úplně stačila jedna zastávečka na nejaký to napití, chvilku odfrknout a pokračujeme.
S medvědoidy… s berberama a Máťou bych volila volnoprocházkové tempo a nějakou tu zastávku… když tak vzpomínám na berbery, tak max jednu nebo dvě.
Ovšem absolutně nemám zkušenost se složitějším terénem… my chodíme všechno po rovince, tak max mírnej kopec, protože já nesnáším chození do kopce a vlastně ani z většího kopce dolu mi zo není moc příjrmný.
U nás začalo včera foukat kolem desátý večer a to teda bylo příjemný… teď je venku ještě docela fajn, ale pozdějc bude určo hic… větřík už nefouká.
Jsem ostuda-já vím
Prosim tě, nejsi ostuda, jen z tvého popisu mi to nebylo jasný a nevěděla jsem, jestli jsi se neodhodlala, takže jen zvědavost, nic jinýho v tom nebylo.😉
Jela jsi na koníkovi sama a nebo tě vedly?
JanaJanaJanaJana:Jo, jsem jelito, píšu Šusta a myslím Štursa 😀
A já si říkala…"ten Šusta dělá fakt všechno" 😄
Já se k tomu nevyjadřovala, protože tomu rozumím, jak koza petrželi a ták moc jsem držela palečky… opravdu jsem si myslela, že to dobře dopadne, tohle jsem nečekala.
Moc mě to mrzí, někdy prostě nestačí, ani když člověk udělá všechno, co je v jeho silách.
Upřímnou soustrast.😭
Mi ani nemluv… ráno jsem v ložnici zapomněla zavřít okno, tak teď je tady nedýchatelno.
Dole v přízemí to jde… přes den zabedníno, zataženo, puštěnej větrák.. i Gina se na polední klid uvelebila v obýváku na gauči, což je znamení toho, že teplota je snesitelná… ale u mě pod tou střechou je to peklo.
Ani ten blbej větrák si na noc pustit nemůžu… minule jsem kvůlivá tomu byla nastydlá.
Naštěstí Gina se mnou do ložnice spát nešla, zalomila to dole v chodbě.
Včera u mě v ložnici byla a držkovala, že jí je vedro a já jí neustále vysvětlovala, že fakt nejsem bůh a že s tím nic neudělám, ať si jde laskavě lehnout dolu… nešla a funěla mi tam asi do tří do rána… pak se teda zbalila a odešla do sklepa.
Jsem si tak říkala, že už bylo Anny a “svatá Anna, chladna z rána”, no letos to teda nějak neklaplo.