Držím palce od tý doby, co jsi oznámila potvrzení březosti, no tak ještě přitvrdíme a přidáme i palce u nohou😉🍀. 🍀❤️❤️
Držím palce od tý doby, co jsi oznámila potvrzení březosti, no tak ještě přitvrdíme a přidáme i palce u nohou😉🍀. 🍀❤️❤️
No klasickej den blbec…
No já teda exteriérových ovčounů moc neviděla, bohužel to, co jsem viděla, byl první polovina psa fakt moc hezkej pes, pak zlom, zadel dole a pes defakto šmajdal…
A tak věřím, že to co jsem viděla byl doufám extrém…
kometa:vystava by nemela byt cesta k uchovneni.
A to já si myslím, že měla. Ale to by nesměli kladně hodnotit jedince “bez čumáku” nebo hrbaté NO.
Nedávno na mě vyskočilo na FB toto, bych řekla, že u exteriérových NO, které jsem osobně potkala, by to odpovídalo.
Pořád doufám, že se chovatelé to šílené úhlení budou snažit dalším chovem postupně napravit…
Mě podobné malůvky nebo dokonce fotografie a videa uklidní, že se to prostě děje, že to tak prostě je, že je to normální…že to není jen u nás 😂
https://cnn.iprima.cz/utok-pitbula-v-plzni-pes-se-vytrhl-z-voditka-a-napadl-holcicku-utrpela-vazna-zraneni-522545?fbclid=IwY2xjawUgUY9wZG9mA2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDzQwOTk2MjYyMzA4NTYwOQABHu1pwaVFfBRgvMQi0XQIdihSLx4FA1n-IZduinV1OXnybes20EdHHZZ720pW_aem_cfrmDtjPRxfNkvuVMZwNCg
A teda ještě mě teď napadá seriál Strážce duší s Vaculíkem a Norisovou… to teda režíroval někdo jiný. Ale námět a tuším i scénář Arnošt Vašíček … ten vlastně napsal i Ďáblovu lest a Ztracenou bránu, takže podobný žánr.
Teď jsem si vzpoměla ještě na seriál Lovec… s Pavlem Křížem.. taky to režíroval Strach..
Už nemám malý děti ani vnoučata, tak jsem gůglila co to je…fenka australského honáckého psa…
Pamatuju, když byl syn malý, tak jsem viděla asi 50x během týdne Space Jam.
Asterix a Obelix jsou super… Olympijské hry a Mise Kleopatra .. boží.
Z tohoto ranku doporučuji kreslený: Asterix a Obelix: Sídliště bohů… já na ty animovaný moc nejsem, ale tohle se mi docela líbilo.
U nás, když byly děcka malý, tak jely klasiky…Krteček, Maxipes, Křemílek, Bob a Bobek, Bubáci a Hastrmani atd atd…
Ale poměrně záhy dostaly mojí” filmovou školu” a tak se mnou čučely na Čelisti, Predátory, Vetřelce.. na Akta X, Krajní meze, Příběhy ze záhrobí (Tales from the Crypt), Příběhy Alfreda Hitchcocka, no a taky kultovky jako je Červený trpaslík a Pán času ( Doctor Who) … no a taky Fantastic 4 a X-men a Spiderman… no prostě Marvelovky…
Z české klasiky Takovou normální rodinku a české komedie…a naše filmové pohádky…
Takže když jsem něco dělala, tak koukaly na svoje pohádky, když se koukalo se mnou, tak se koukalo dle mého…
Jo mi tak přijde, že je pro mě Strach taková sázka na jistotu… vlastně si ani nepamatuju, jestli natočil něco tak blbýho, že by to pro mě bylo nekoukatelný…
Docent byl super… nedávno na mě na FB vyskočilo, že by Strach měl natáček IV. řadu..
No já to vrátím zpět k filmu… teda vím, že jsem tady co se hudby týče a možná i filmu mimo hlavní proud, ale tak kdyby byl někdo přeci jen podobnýho ražení…
Včera jsme byli v kině na novém Resident Evil a teda bylo to úplně něco jinýho než předchozí filmy s Millou Jovovich, bylo to komediálně laděné.
Ale teda za mě fakt super 👍
Ochočenej papoušek je kámoš, je to společník,… všechny svoje ochočené andulky a korelu jsem ořvala…
Pamatuju si Ginino období “ ze zahrady domů nejdu… jé tak ty mě budeš honit… to je sranda…” a pak období “ spadla bomba, neslyšim”… “ období “ tak já zalezu pod velkej tis, protože vím, že potmě tam za mnou nepolezeš” a období “ lehnu si na záda a se předveď, jak mě donutíš jít domů”… no naštěstí to nebylo v kombinaci se štěkáním.
Teď už je Gina velká, tak podobný bejkárny nedělá, takže mi na rovinu řekne, že domů nejde a já jí na rovinu řeknu, že je mi to šumák, ale že nesmí štěkat na imaginární vlky nebo že domu jde i kdybych jí měla drapnou za chlupy a domů dotáhnout…
No to je pravda, hledají se špatně nebo nejsou dohledatelné vůbec… teda pro člověka, který stojí mimo…
No tak vidíš… tohle mě třeba vůbec nenapadlo zkoumat, já se zaměřovala na délku dožití a pokud bylo dohledatelné na co pes umřel… takhle úmrtí na torzi jsem nenašla žádné, ale pes umřít nemusí.
No obecně jsem si myslela, že jsem k výběru štěněte přistoupila zodpovědně… 14 dní jsem gůglila nejen všechno dohledatelný příbuzenstvo, ale i psy z chovek odkud to všechno příbuzenstvo bylo… a teď mi přijde, že to bylo málo, že jsem se do toho měla ponořit víc, teda když už jsem se rozhodla pro tohle plemeno…