Tak já nám vlasy takový pitomý… umeju si je a pokud to nechám uschnout a nesáhnu do nich kartáčem, tak mám vlnité, ale jakmile to rozčešu, tak je to krepatý. Měla jsem jeden rok i vlasy na ježka, ale když jsem se koukla do zrcadla, tak jsem to nebyla já, překecal mě k tomu manžel a jemu se to líbilo. Mikádo je super, ale pro mě zase strašně práce… foukání, kulma, aby to mělo ten správný tvar a šmrnc. S krátkými vlasy se ráno probudím, na hlavě mám něco ala zuřivej dirigent a Sardullah snaž se, abys vůbec mohla vylézt z baráku. Dlouhý vlasy jsou pro mě pohodlný. Ať to ráno vypadá jak chce hrozně, tak to stačí učísnout, nějak to sepnout a hotovo… že jsou vlasy mastný… neva, učešu hladký drdol, na hlavě tomu pomůžu trochu gelem a každej pozná kulový s přehazovačkou.
Jako že je mi 50+ no a? Moje babička měla vlasy do pasu do smrti… nosila drdol.
Jediný co už pro mě není mít rozpuštěný vlasy bez čelenky… nebo jo můžu, ale ne vyžehlený do rovna, musím to natočit a nebo večer umejt hlavu a ještě vlhké uplést několik copánků… ráno tozpletu, protřepu, prsty prohrábnu a je to.
Jednou za rok vlasy přehodím v předklonu přes hlavu, udělám z nich vrtuli a střihnu konečky a fertig.
Jo občas mám tendence zajít ke kadeřníkovi, aby mi vyrobil nějaký mladistvý účes… ale vím, že jsem lenoch líná, že bych to stejně neudržovala a nakonec skončila zase s culíkem, protože to je bez práce.
Jo jasně na čele nějaká ta vráska, asi by byla supr nějaká ofina, možná melír, ale nějak se mi do toho nechce.
Vždycky když mi v minulosti ruplo v kebuli a nechala se ostříhat, tak jsem to obrečela, no tak přeci si nebudu dobrovolně způsobovat psychický trauma, přidělávat práci a ještě za to platit nekřesťanský peníze, protože blond vlasy mi nerostou samy plus udržovat střih…a hlavně mám dlouhý hnědý vlasy a to jsem já, tak jsen vlastně nakonec spokojená, tak proč vymejšlet nějaký bejkárny. A jestli si někdo myslí, že se to pro dámu mého věku nehodí…? Hmmmm no to, že mám dlouhý vlasy, je asi to nejmenší a nebo se snad pro dámu v nejlepších letech hodí, aby vyskočila v maskáčích z terénního auta? Neměla bych mít spíš elegantní kostýmek a nějakou motorovou nákupní tašku? … No v mém věku je mi šuma fuk, co si o mě kdo myslí, jestli se to k mému věku hodí nebo ne?
Moje nejoblíbenější tílko je černé a na něm neonově růžovou barvou nápis v angličtině “ polib mě, jsem spící princezna”…. Ještě donedávna jsem nosila dřeváky od Ed Hardy taky neonově růžové s typickou malůvkou s lebkou, mám tenisky vysoké do půli lýtek taky výrazně růžové a jak mi ty boty lidi chválej…. Prostě nosím to, co mně se líbí a v čem se cítím dobře. …
A jestli se to někomu nelíbí, tak ať to přijde říct Gině do očí a ona ho kousne do zadele a to bude mít ještě kliku, že už nemám berberku Sáru, ta by mu za tu drzost rovnou ukousla palici a bylo by.😜