Já rozklikla vlákno až teď, vlastně kvůlivá tomu, jak zní název diskuze a že teda já aporty neučím, pokud štěněti není zhůry dáno a hozenou hračku nepřinese, tak to neřeším…
No a teď teda koukám, že nejde o přinášení, ale o přesunutí ….jako nechci do toho kecat, ale možná by se to mělo přejmenovat na Jessynku, stejně jako tady bylo vlákno o Pinďovi 😉
A když to jinak tak čtu, tak koukám, že situace u tebe je tak trochu podobná té mojí…psy máme s manželem celou dobu, co jsme spolu…člověk by řekl, že třeba alespoň něco pochytil, resp. že jsem do něj našťouchala alespoň trochu moudra v tom, že pes neumí česky, že mu musí sdělovat věci srozumitelně a ne předpokládat, že si pes domyslí, co se po něm chce. A stejně, když mu řeknu, že mu pes nerozumí, tak manžel odpoví “Rozumí…”
No moc dobře si pamatuju na malou Ginu, která je samozřejmě jiná, než normální pes a tak moje častá odpověď na manželovo dotazy proč je něco tak nebo onak zněla “to víš, je to pastevec”…a když byly Gině asi 4 měsíce (tedy už 2 měsíce žila v naší domácnosti), tak manžel říká “Hele, neměla by alespoň slyšet na jméno…a nechci slyšet, že je to pastevec.” a já mu říkám “Ona na jméno slyší, jen na tebe prostě teď dlabe…”
Možná by tohle měl tvůj manžel a máti zažít…"Gino, ke mně!!!"…nic…"Ginuškóó, honéém k mamince (víc nadšeně a povzbudivě to nejde)" a Gina teda zvedne hlavu a řekne “A proč?”…"No protože jsem to řekla, protože musíme trénovat přivolání a já potřebuju, abys přišla, abych tě mohla pochválit, abys věděla, že jsi to udělala dobře." a Gina řekne “No tak promiň, to není důvod…” a odejde si kousat klacík…
EDIT: ten klacík na videu samozřejmě není klacík, ale maliník, který Gina vytrhla…jojo, Gina zahradnice aneb …šel zahradník do zahrady s motykou…s motykou, vykopal tam rozmarýnu velikou…velikou…a Gina teda ani tu motyku nepotřebovala…