Koukněte na https://www.krmivahulin.cz/search?phrase=Omega%203 mají v nabídce několik doplňků s omega 3 z různých zdrojů.
Koukněte na https://www.krmivahulin.cz/search?phrase=Omega%203 mají v nabídce několik doplňků s omega 3 z různých zdrojů.
Játra i ledviny má ok. U ní se právě gastritidy opakují právě jako komplikace diabetu. Bohužel. Prostě někteří diabetici (a týká se to i lidi) mají při diabetu velké problémy se zažíváním a nejenom s ním.
Milé ženy, musím se Vám svěřit, minulý týden v pondělí měla Bambule podepsaný rozsudek smrti. Po třech rychle po sobě jdoucích gastritidách, třech týdnech nechutenství a boje o každou aspoň zpola vyžranou misku, třech týdnech kdy dostávala inzulín jen někdy…..V pondělí jsem mluvila s naším veterinářem, domluvila utraceni, protože v pondělí ráno odmítla i pečené kuře, které ji do té doby aspoň trochu zajímalo. Doma jsem obeznámila rodinu, psa a začala přemýšlet kde vykopu hrob…. Ale zázraky se dějí a já nevím, který anděl při nás dvou stojí a jsem mu neskutečně vděčná. Bambule se od úterý chytla… sice jedeme na konzervách od Falca a Carnilove ( maso odmítá), ale to mi nevadí. Žere, dostává pravidelné dávky inzulínu a dokonce přibírá to co zhubla. Dostali jsme to co málokdo, společný čas navíc. A já jsem za to neskutečně vděčná. Vím, že vzhledem k její diagnóze to může být jen otázka pár týdnů, ale i tak jsem šťastná, že ještě nenastalo naše polední loučení…
To je krása… radost koukat. 💐🏵️💮🌸🌼
Nezlobte se, ale celý článek mi přijde jako pěkná reklama. Aplikace pozná emoce zvířete….. to poznám sama a nemusím mít aplikaci. Strach, radost, bolest, nejistotu, únavu atd. A s těmi veterináři no nevím nevím, drtivá většina psů je u veterináře ve stresu, strachu a na to také nepotřebujete aplikaci nebo zázračný obojek. Jasné pokud tomu věříte a chystáte se do toho investovat je to vaše věc. Věřím, že pro zdejší osazenstvo, které má své miláčky “přečtené” na první dobrou, je to spíš nesmysl.
Ukázala jsem ho manželovi a on na to : “To nakreslili tvůj pracovní pohovor, co?”. Takže asi celá já 😃.
Také bych řekla, že se jedná o majku.
Když jdete takhle ráno od zubaře, autobus Vám jede za víc jak hodinu, v práci Vás čekají za dvě a vy se prostě rozhodnete těch 6 kilačků dát pěšky. Krása, není nad to přijít do práce s kompletně vyčištěnou hlavou.
Pár fotek z nepsího víkendu. Zase za rok.
Souhlasím, jen doplním, že některé prasničky můžou být z prvního porodu “vyplašené” je lepší je mít oddělené pro případ potřeby. Také mnohdy prasnice chrání svá selata, až přespříliš takže je nutné jim dát čas a hlavně klid pro první dny. Sežrat nebo minimálně pokousat může selata v prvních dnech i vlastní matka. Obzvláště nezkušená a vyplašená prasnička.
Nevím jak u Vás, ale u nás je neskutečné horko…. Fakt, už pár dní po sobě, lidi chodí v tričkách a kraťasech, Bambuli opustil venčící elán ☹️.
Náš soused na chalupě si pořídil kolečka s motorem. Už má roky, pozemek do kopce a to je teda fičák, když s tím jede. To by bylo pro Ginu jak dělané. Jenom by tam potřebovala udělat nějaké měkké ležení, aby se neotlačila😃.
Bambule bohužel posledních pár dní taky moc nežere. V jejím případě je to problém, protože nežereš = žádný inzulín. Plánuju ji zítra upéct kuře. O víkendu nebudu doma, zastoupí mě manžel, tak snad se nechá ukecat na pečínku. Nechci, aby s ní měl nějaké velké starosti, když tu nebudu.
https://www.denik.cz/staty-eu/slovensko-kulhavka-prvni-uvolneni-opatreni.html
Sakury nám pomalu odkvétají. Tahle je hodně stará, pamatuji si ji, už jako malé děcko a to už je skoro půl století.
Nedávno jsem sledovala dokument o tom jak chlápci pátrali po údajně vyhynulém Coloradském černém vlku. V lesích narazili na vlku podobného tvora. První si mysleli, že je to opravdu vlk. Dna test však prokázal, že se jedná o křížence kojota a vlka( mohutné zvíře ovšem s užší hlavou). Takže věřím, že příroda si cestu vždycky najde.
Mě spíš pobavil ten přerod z “cukroušci, hopinky” na úplně nesluníčkové “Doprdele a tak dál”.
Včera bylo venčení docela vtipné… první si to takhle šineme na svou oblíbenou polní cestu a první co mě napadne pročpak tam asi stojí ten traktor s tou cisternou. No asi řidič odpočívá… prdlačky. Kus za námi se vynořil obrovský postřikovací stroj. Takže panička zavelela meteleskum bleskum. Tradá rychle pryč, protože kdo by se chtěl měřit s postřikovačem. Popoháněla jsem Bambů k rychlejšímu tempu, ta jakoby tušila průser nasadila na ji nezvykle vysoké tempo, dokonce mě předhonila, což u ní není vůbec zvykem. Úplně jsem ji viděla jak mumlá “Dělej prťka, dělej”. No k prvnímu remízku jsme doběhli závratným tempem. Pak už pohodička. Musim vyslovit poděkování řídiči postřikovače, protože ten čekal než dojdeme k remízku a spustil postřik až poté. Takže jdeme už směrem k domovu, začalo hřmít, takže opět se snažim jít rychleji. Docourame k ohradě s koňmi. Tam nás málem srazí modré auto, protože bloncka v něm neumí dat blinkr. Před námi zaparkuje, vyskočí z auta a úplně falešně , šišlavě začne mluvit na ty koně ( asi abych věděla jak je mezi nimi oblíbená). Otevírá bránu a vychází do areálu stájí. “ No koníšci ahojte, chlapečci, cukroušci, hopinky, hopinky.. ” Koně moc nereagovali, bloncka nepřestává šišlat. Můj ksicht měl v ten okamžik jistě titulky…. A pak za neustálého šíleného šišlani se bloncka natáhne na zemi, jak široká, tak dlouhá. “Doprdele, kurva drát”( žádné šišlani). Koně konečně zareagovali, zvedli hlavy od pastvy, aby se koukli copak se to děje. Měla jsem co dělat, abych se nezačala nahlas smát….. Smála jsem se ještě doma, když jsem to popisovala manželovi.
https://www.denik.cz/ze_sveta/arizona-usa-boden-allen-zracene-dite-zachranil-pes.html