Ty jo, to mi nikdo neříkal, jen, že to mám vyvařit po nějaké době s nějakým roztokem, co je napsaný i v návodu, ale nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje. My máme Aerokat chamber, kde se dá potom dokoupit i náhradní náustek (asi za 500 😀) když už to bude nějaké hnusné. Máme to něco přes rok a sterilizace zatím stačila a neřešila jsem nákup nového (což doufám, že nebudu muset kupovat celý inhalátor znovu, jelikož stál skoro 3k 😀 )…
Ono totiž to nebylo tak, že by měla rýmu neustále, ale spíš na etapách…a většina vetů to zkoušela řešit antibiotikama a vitamínama…a trvalo fakt dlouho než se přišlo na toto…musela jsem si najít jinou ordinaci, co měla dostatečně malou trubičku, aby mohli udělat endoskopii. Vždycky to bylo nejhorší přes zimu a veti mi většinou řekli, že kočičí rýma se ráda vrací. Což možná ve výsledku způsobilo i rozjezd toho autoimunitního zánětu. Těžko říct. Ve výtěrech se nikdy nic nenašlo, krev i vše ostatní měla v normě, na tu endoskopii mě navedla doktorka, která si myslela, že to budou polypy. To byla jediná která to nesmetla ze stolu že “jen rýma”… ale neměla na to vybavení, tak nás odkázala na jiná pracoviště po nějakém čase zkoumání, co by to mohlo být.