23.04.2025, 09:16:15 xxx.xxx.224.101
Já vím. Bohužel zakázat to nejde.
Já vím. Bohužel zakázat to nejde.
Doufejme, že nemá vzteklinu.
Nechápu dovoz psů ze zahraničí, když naše útulky jsou plné. Kór takových větších a problématických psů.
Tohle akorát stálo čas a peníze a výsledek nejistý.
lebo si spolu vytvorili vztah. 🙄
Jako, že si tykali?
mám třeba břišní svaly nula
Tak to mě po poctivém ježdění bolely. Neboli jsem je používala. A měla docela ve formě.
To je normální. Už chtějí mít svůj klid a nechtějí obtěžovat. Takhle to bylo u babičky i táty. Pobejt na návštěvě a pak domů. Do vlastní postele a k vlastní televizi.
Já jsem mnohem mladší a už to chápu. Doma je prostě doma. Kór, když člověk žije sám a má své zažité rituály. Včetně brzkého vstávání a šlofíka po obědě.
Já psala důvod do SZ. Což vy nemůžete.
Zadavatel píše o třech týdnech. To mi přijde ještě brutálnější, protože můžou chybět i vitamíny a minerální látky - konkrétně mě napadl selen.
on je doma spokojenej,co by u nás dělal???
Kolik je tátovi?
Předposlední a poslední 🤣👍. Bohužel velmi ze života.
Ono ideální by byla diagnóza z krve, případně z moči.
I když - na statku máme u haflinga Cushing jak vyšitý - kromě ukázkového zachlupacení a schvacování (a samozřejmě vysokého věku) i ztráta horní linie svalů - a vyšetření moči bylo negativní.
je chlupatá jak medvěd
Nemá Cushinga? Jenom nápad.
No tak holky hecla jsem se a ten test udělala
Jsi dobrá!
Dublinbarzoj:Ať neplevelím, tak zpět k tématu
A pro Sardullah, úplně správně, je to primitivní, žádná atomová věda
Safra. Škoda, že neexistují upíři na liposukci. Myslím, že by byli velmi vytíženi.🙂
Já na matematiku moc nejsem
Já taky ne. Bavily mě hlavně vědy přírodní a čeština a dějepis. I když matematika taky, dokud na gymplu nepřišly sinus, kosinus, tangens… Tam jsem se ztratila a už nikdy nenašla.🙂
U maturity byla matika povinná. Naštěstí mi sedla otázka, takže za dvě. Kamarádka takové štěstí neměla, ale z milosti jí dali za čtyři.
Jako, měla jsem celkem slušného pamatováka na spoustu věcí, ale matematické a logické myšlení mě minulo. Nikdo nejsme dokonalý.
Sestra má naopak vystudovanou matematiku a deskriptivní geometrii (ze které jsem málem propadla, v té mi mozek naprosto selhával).😲 A nesnášela biologii. Se ty geny zajímavě nakombinovaly.
A? Však nebudou pobíhat po Krkonoších na volno. Něco podobného mají v Srní na Šumavě, akorát s vlky. Že by byl sežrán nějaký turista, nehrozí.
Já to zkusila před pár lety a zjistila, že bych přijímačky neudělala. Ztroskotala jsem hned na druhém příkladu. A to mám z matematiky maturitu.
Jako, kdybych se zamyslela a oprášila znalosti, zvládla bych. Ale NECHCE se mi. V běžném životě mi stačí sčítat, odčítat, pomatuji si malou a velkou násobilku a procenta.
drvodelkafialova:Ne, pouze srovnáváte množírnu psů a chov včel, což srovnávat nelze.
Já nic nesrovnávám. Jenom rozporuji vaše tvrzení, že u psích množíren je vidět hned špína a hladová zvířata.
a Albert to nazval pastí na popelku.
Vida, to mi uniklo. Pravda, když se manželka v podání Jany Šulcové na konci vynořila, tak “tváře umouněné od popela” měla velmi.🙂
rapotačka:Kdo my?
Bylo by blbý někoho nenaštvat, venku je tak hezky, trochu to tedy po….. 👎
Schválně, jestli se trojčlověk Tap přizná…
A já snad někde psala, že včelám rozumím?
Reagovala jsem na váš příspěvek ohledně psích množíren, který byl nepřesný a zavádějící.