27.09.2025, 08:24:34 xxx.xxx.147.163
Napsala jsem Zbyňkovi. Přesun příspěvků není v mé kompetenci.
Napsala jsem Zbyňkovi. Přesun příspěvků není v mé kompetenci.
Musí.
Orionka:To, že je nelegální, neznamená, že je nedostupná. Asi. Ale už jen ten fakt…..nechci už být na světě…. počet sebevražd?
A tak samozřejmě, sebevražda je něco jiného. Ale rozhodnout za někoho jiného, kdo už jí není není schopný… viděla jste Němá tajemství? Velmi k zamyšlení.
Ariska:Teda vy máte postřeh, vůbec jsem si nevšimla.
My, co opravujeme písemky a deníky praxe… Zrovna před chvílí - podestílka v boxe - to fakt nepřehlídnu.
reklama je na nějakou firmu “Excelent
I tak by mělo být přídavné jméno excelentní.
Obrázek Jsem slepá, nebo zabedněnà, já tam tu chybu nevidím.
ExcelentNí.
Buggyra:u nás je snad eutanázie ještě nelegální…? V takovém případě bych nedělala nic.
Samozřejmě, že je nelegální. N zase provokuje.
Mít koně samotného na zahradě není vůbec dobrý nápad. A aby bylo ježdění radost - musí se s koněm pracovat pravidelně a pod dozorem. A to znamená čas a peníze. Hodně času a hodně peněz.
A tak si tady všichni debatíme a zadavatelka se odmlčela.
acher:Koukám samá reklama Chico,Anicka,Malgie stejná IP adresa.
Odstraněno.
není běžné na vesnici, dostat se ke koním
Tak u nás jsou koně hlavně na vesnicích. Ale pokud člověk zrovna v té správné nebydlí, bez dojíždění se neobejde. A tím myslím kolo nebo auto. Veřejná doprava se moc nekoná.
Preventivne bych u takhle stareho zvirete do takhle narocne operace asi nesla.
Já bych do ní nešla ani léčebně.
A nevíme, kolik času by trávil v tom boxe.
Antikoncepce v zoologických zahradách se běžně používá. Na rozdíl od kastrace je vratná. Ono o všechna mláďata zájem zas tak velký není - třeba lvíčata nebo medvíďata.
Přemýšlím, co je pro jejich zdraví a psychiku dlouhodobě lepší.
Viz 4x Jana. Na co je kůň zvyklý doteď? V jaké je kondici? Jak se s ním pracuje?
Příliš obecný dotaz.
Moje zkušenost - kůň pravidelně ježděný, lehce sportovní, v dobré kondici, dekovaný. Od jara do podzimu prakticky 24/7, s nástupem podzimu a horšího počasí (jako zrovna dneska) na noc box.
nějaká jízdárna, ale nevíme jak to tam chodí, jestli by tam mohla chodit jezdit na koni a nebo se o ně i starat. Ale je poměrně drobná a máme i strach, aby z koně nespadla nebo ji někde nepřimáčkl.
Dobrá jízdárna má i dobře přiježděné koně (chápu, jako laik asi neposoudíte) a umožňuje, ba přímo trvá i na základní péči o koně.
Z koně se dá spadnout stejně snadno jako z kola nebo na lyžích. Takhle to nemůžete brát. Ale ta dobrá jízdárna trvá na přilbě a bezpečnostní vestě.
Jinak viz výše - v tomhle věku se spousta děvčat zamiluje do koní. Během puberty jich tak 80 % odpadne.
Spletl jste si vlákno.
vždycky to byl nádor.
Nemusí.
o lokaci zimní zahrady (např. vesnice podlíž lesa - vysoké riziko nočních návštevníků,...),
Já si teda představuji zimní zahradu za sklem, tudíž zvenčí nepřístupnou. S ostatním souhlasím - nevidím žádné výhody ani přínos.
Není to Vetřelec. Prachobyčejný svlek při proměně nedokonalé.
Byl. Myslím, že nosil i kachny. Proto dodnes milují vodu.