20.04.2025, 11:32:58 xxx.xxx.147.163
Popelku někdo chytal do pasti na mamuta? Já myslela, že se jí přilepil střevíček.🙂
Popelku někdo chytal do pasti na mamuta? Já myslela, že se jí přilepil střevíček.🙂
U množírny vidíte hned špínu a hladová zvířata
Tady nesouhlasím. U množírny vidí potencionální a neznalý kupec načančanou fenu se štěňaty v obýváku. Ne ty chudinky někde ve sklepě nebo v garáži. Tam “chovatel” návštěvy samozřejmě nevodí.
Nemluvě o těch, kteří prodávají štěňata na benzínových pumpách. Nový majitel je nadšený, jak nemusel vážit nikam cestu. A původní “chovatel” je taky spokojený, protože mu dotyčný nepřijde bušit na vrata, až zjistí, že mu prodal nějaký paskvil.
Já taky ne. Však jde o kýbl nudlí. Ale to číslování je stejné jako u člověka (i u toho koně, akorát jemu moc prstů nezbylo🙂). Palec je první, výše a kratší. A už mlčím.
, tak myslím, že holky, co mi odpověděly, pochopily správně.
Já vím, že pochopily. Je to stejný terminus technicus jako u koně “přední koleno”. Anatomicky nesmysl, ale používá se.
Plaka:Už zase? Tohle šťourání mi přijde někdy příliš, jednou se to tu už řešilo. Majitel psa prostě řekne patý prst. Tečka.
Já vím, že se to už řešilo. Ale anatomicky a topograficky je v tom prostě rozdíl. Jako když někdo napíše - pes má něco na pacce a pak se z toho vyklube zápěstí.
Trochu pokory chovatelko žížal, která se stydí za svou identitu, anonyme, kdo ví, jste-li vůbec žena.
Tak to se vám opravdu povedlo!
Urážky, znevažování, to vám jde. Varaxi je stejný “anonym” jako vy. Však si můžete rozkliknout její profil. A ano, je to žena. S nedávno narozeným novým človíčkem.
má prasklej dráp na pátým prstu na přední noze,
Jenom technická. Myslíte první nebo pátý prst?
Hater nemusí být vždy člověk dnes už často jen AI. Je to ten kdo nijak jinak než nekonstruktivně přispěje do diskuze.
Děkuji. Ale tu definici splňuje v některých svých příspěvcích i Tom50. Asi jste je nečetl všechny.
Hezký den.
proč se výhrady ke komukoli neřeší soukromně nebo přez moderátora.
Já řešila soukromě i přes moderátora. Bez valného úspěchu.
A ano, o včelách nic nevím. Taky jsem nikdy nezpochybňovala obsah příspěvků, jenom se mi nelíbí jejich forma. Povýšenost a zbytečné politické vsuvky.
AMalina:Je zajímavé jak se najednou vyrojilo tolik haterů.
Hater - to je člověk, který napíše svůj názor? To se nesmí?
pzm:A na to jste přišla jak?
Jednoduše. Oba pány a jejich příspěvky znám ještě z IF.
Taky bych se přikláněla k cizímu předmětu.
Koexistovat spolu bez vzájemné interakce?
Myslím, že ne. Tom50 je totéž, co honzapm na drůbeži. Ten se taky nedokázal vyrovnat s jinými názory.
Ale ke cti Tom50 musím uznat, že se aspoň neschovává za různými nicky. A nepokouší se vydávat za jiné.
Ale beránek povedený.
Odpovídáte po 2,5 letech. To už si asi původní zadavatel/ka nepřečte.
U nás (ČB) jsou už taky. Poznám podle auta - pokakaného.
Náš zvěrolékař mi doporučil počkat,až budou ty nové aspoň do půlky venku
Najděte si jiného veterináře. To není dobrá rada.
Asi bych řekla, že dospělá kočka bude mnohem raději sama
Ono je to kus od kusu. Já neplánovaně k 15letému kocourovi pořídila kotě - a dobrý. Řekla bych, že starší i omládl.
Z původního mladého je už šestiletý a k němu už plánovaně kotě z útulku. A taky dobrý.
Ale jasně, není to statistika.
Ví někdo, jak je na tom tohle plemeno s kloubama?
Za mě nic moc. Celková stavba těla a extrémní osvalení nemůže vést k ničemu dobrému. Docela by mě zajímalo, jestli se u nich vyskytuje myopatie jako u některých plemen koní.
Ale jak píše Ph, takové informace neexistují.
Aluška:Přesně, když jsem dělala na ubytovně, tak po rodince všude posraný pleny, zastalej jogurt po peřin atd
Jo jo, určitě znáš a jiní taky, jak do hotelu píše majitel psa, jestli může přijet se svým miláčkem.
Odpověď - velice rádi vašeho psa ubytujeme. Psi si neutírají špinavé boty do závěsů, nezvracejí na koberec, nekradou hotelové ručníky a župany, neodkládají hořící cigarety na nábytek, nerozbíjejí sklo na baru a neobtěžují dámský personál.
Pokud se za vás váš pes zaručí, můžete přijet s ním.
Tož tak.