19.08.2025, 20:52:51 xxx.xxx.147.163
Klíííd, nádech výdech.
Přece si kvůli nějakému kktovi nebudete ničit karmu!
Klíííd, nádech výdech.
Přece si kvůli nějakému kktovi nebudete ničit karmu!
..ale blbé zácpě z nějakého svinstva..
Už jsem psala, zácpu dělá ten kodein.
už kvůli tomu extremnímu pocení, bych pila mnohem míň.
Jenže kvůli extrémnímu pocení je přece třeba pít mnohem víc! Jinak hrozí dehydratace, embolie, přetížení srdce a poškození ledvin.
Nemohla jsem si vzpomenout - ano, odchytová tyč. Pořád mi naskakovala Jílkova smyčka na prasata. Kde je vlastně stejný mechanismus.
Hele, já se to naučila za půl dne. A nepřipadala jsem si jako vožralej tučňák s motolicí. Prostě jsem na to potřebnou dobu myslela a teď už nemusím.
Všimněte si, že malé děti tak chodí automaticky. Pak se to někde a nějak “pokazí”.
Minimálně ta nežravost a chudokrevnost.
Mně taky ne. Přece existuje odchytové vodítko, které mají měšťáci běžně u sebe. Když přemisťují psa do útulku.
Zase článek na novinkách.
Souhlas. Už nějakou dobu chodím a běhám přes špičku. A co si všímám, je nás víc.
, řídím se podle toho, jak to cejtím
Když je člověk na kávu zvyklý, tak tolik neodvodňuje. A taky záleží, jak je silná. Já si dávám teda jednu ráno a takovou, jak říkávala moje babička, luru (hrušková voda).
He, s Buggyrou nastejno.
ale během práce nikolivěk
No vidíte, já bych při tomhle režimu umřela. Teď už moc nepracuji, ale chodím na túry a pít prostě musím. Průběžně - batoh s hadičkou. A i tak mám kolikrát zahuštěnou moč a bolí mě hlava a vůbec.
Tak si necháme každá to svoje. Ju?
ale nalívat se na silu
S tím souhlasím. Ale nemůžete radit - nepij, aby ses nepotila. Pocení je termoregulace. A bez ní se přehřejeme.
Proč ne? Z kořene kytky rostou. A pro růst jsou bílkoviny potřeba.
Pokud nechcete vejce ani mimina, tak logicky jenom samce.
už kvůli tomu pocení, bych to pití omezila.
Za hospodaření s vodou odpovídají ledviny, ne potní žlázy. Nepít, abych se nepotila, není dobrý nápad.
I jsem se jich zeptala - jak byste se tvářili, kdybych nakráčela k vám do obýváku a začala krmit vaše rybičky v akváriu? Nepochopili. Že výběh nebo stáj je soukromý pozemek.
třeba by pak děti k cizím koním bez svolení a dozoru majitele, necpali.
Cpali. A když jsem je upozornila, že fakt není dobrý nápad lízt i s kočárkem do výběhu, tak jsem zaslechla cosi o krávě.
My, co se mezi různými zvířaty pohybujeme, víme. Oni opravdu netuší.
Zrzavci:To taky nechápu, lidi nepoužívají mozek.
Nepoužívají. Protože jsou odtržení od přírody a zvířat vůbec. Argument od tatínka, který strčí do koňského výběhu dítě, aby si pohladilo “koníšky” a po upozornění, že můžou být nebezpeční (koňské kopyto a dětská hlava…) - proč by měli být nebezpeční? Vždyť to jsou býložravci a ne dravé šelmy. 😲
efe:Ráno vypadal kocour dobře, pořád by žral, ale chce jen tekutý polívčičky a omáčky. Přes noc zmizelo trochu granulí. Nacpala jsem do něj prášek, ani moc neprotestoval. 👍🏻
pořád by žral,
To je základ.
Už jsem psala. Svému ledvinového kocoura jsem krmila v dobách krize i tlačenkou. Naprosto nevhodnou.
že voda takto pitelná všude.
Ano, pitelná je všude. Zdravotně nezávadná. Ale chuťový rozdíl je.
Buggyra:Tak to pivo, i kdyby nealko, je plné i různých dalších příznivých látek - a také ho můžeš říznout, aby sis tu vodu ovoněla 🙂
Já nedám na pivo dopustit!
Kvalitní voda, energie, minerální látky - značka ideál.