Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 24.11.2024, 16:03:46
Prý dneska poběží v televizi Úsvit. Nehodnotil už se tady ?
Zatím mám za sebou polovinu. Jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Momentálně přemýšlím, jestli je fakt možné, že by člověk hermafrodit mohl otěhotnět. Mně se to moc nezdá. Protože hormony a nevyvinutí pohlavních cest. Znám teda jenom u zvířat, ale princip by měl být stejný i u člověka.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.11.2024, 11:14:06
A na kom, po kom dítě je, po lamě?
Viz hmn. Je blbý, když zplodí dítě rodiče, kteří jsou si vědomí nedobrých genů (třeba dva psoriatici). Ale tady je to chyba v matrixu, o které dopředu nikdo neví.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.11.2024, 10:49:10
Ony se prý nesnáší ani kočky se psy, že áno
Jenže morče a potkan jsou fakt odlišní - viz výše. Kočka i pes aspoň žerou oba maso. Ale morče je vegetarián, který navíc potřebuje vitamín C, potkan je všežravec. Který to morče klidně načne.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 24.11.2024, 22:27:57
ATB Entizol bych dala
Jenže dávat něco perorálně průjmujícímu zvířeti je zbytečné. A ATB už takhle pošramocenou střevní mikroflóru můžou dorazit úplně. A navíc se pak ani nic nevykultivuje.
Za mě by to chtělo hlavně pořádnou diagnózu, ať se ví, proti čemu stojíme.
Odpověď na příspěvek uživatele Lenocka z 24.11.2024, 21:01:12
B12 doplnit čím?
Ničím. Injekce se dávají samy o sobě. Trochu s nadsázkou nám ve škole říkali - když vet tápe, píchne B 12. Nic tím neukazí a protože je to barevné, tak to psychologicky vypadá líp než čirá tekutina. Ale pravda, že u nepřibírajících zvířat se doporučuje.
Třeba budete po bakteriologii chytřejší. Kokcidie by asi objevili, když už hledali giardie, si myslím.
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 24.11.2024, 22:32:20
probuďte se, Mirku!
Myslím, že je to zbytečné. Mirek si to nejspíš ani nepřečte. A i kdyby ano, objeví se tady zase pod jiným jménem. Tyhle příspěvky jsou jako přes kopírák.
Heriota a morčata si nevybavuju. Jedině, že by se dali vykrmit do cca 12-30 kilo. Pardon.
Vedle!🙂 Narážka na novorozené mimino - když mu jeho vlastní syn připadal zpočátku postižený - celý zmačkaný a fialový. Ve srovnání s telaty a jehňaty, která běžně rodil.
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 24.11.2024, 15:01:05
Je za těmi křížky - xxx.xxx. Ty jsi zrovna psala z mobilu, není-liž pravda?
Není to teda úplně vypovídající - já mám třeba dvě - podle toho, jestli píšu z domova nebo ze školy. Ale občas se dá poznat prudič nebo “reklamátor”, který píše pod různými přezdívkami ze stejné IP adresy. Já už si pár anonymů i pamatuji - čísla se mi do hlavy vždycky ukládala dobře. I když s věkem je to samozřejmě horší.😉