Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 29.03.2025, 10:19:59
a s politikou souvisí.
Samozřejmě, že to s politikou souvisí. Ale i politická debata může mít úroveň. Ale když tady někdo dští síru na libtardy, sionismus a green deal, všechno dohromady, nepřijde mi to obohacující.
jakou to má oporu v zákoně..
Vyhláška ministerstva zemědělství. Má pod palcem SVS a hlavní epizootolog. Dá se dohledat na stránkách SVS, vydáno tuším 17. 3. 2025.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 29.03.2025, 09:00:48
Zajímavé - tady vulgarismy vadí
Víte proč?
Protože první byl vtip. Pravda, poněkud obrouhlý, ale pořád vtip.
Holubar píše vážně, šíří kolem sebe negativní energii a to vtipné není. Ani zajímavé, ani přínosné a vlastně tady o to nestojíme. Od toho je vlákno Politika.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 29.03.2025, 08:47:10
.Nemohla jsem si to pokazit,tím častým kapáním?těch ATB?
Nemohla. Ale musíš dát těm očím klid. Takže žádný počítač, televize, knížky, šití… Já vím, otrava, ale je to nutné. Pusť si rádio nebo i tu TV, ale nekoukat. Dívat se do dáli a na zelené - což zatím moc není, chápu.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 29.03.2025, 06:46:25
Kobyla to vyprdla cez den
Taky jsme takhle hlídaly (samé holky) březí kobyly. Na noc služby a budíky. A všechny to přesně jako u vás vyprdly v poledne, kdy byl konečně klid, neb všichni šli na oběd. Dneska už jsou kamery, což je fajn.
Od rodičů jsem dostala pár amazoňanů kubánských.jeden známý se nabídl,že mi postaví venkovní voliéru.Jakou teplotu musí mít přes zimu? Radka.
Zadala jsem “amazoňan kubánský chov” a strejda gůgl vyplivnul. Hned druhý odkaz je dostatečně vyčerpávající. Ale neumím ho vložit.
Jinak nerozumím - rodiče vám věnovali papoušky a nic o nich neví? A ví, že vy taky nevíte?
Jo a přes zimu min 15 stupňů. Velí i logika - amazoňan se jmenuje podle místa výskytu a v jeho přirozené domovině nemrzne, že jo. Není to korela nebo patagonec.