24.11.2024, 07:41:50 xxx.xxx.147.163
Stelle:Reakce na koho?
Na nikoho. Stále pokus o reklamu. Ale už se poučili a píšou z různých IP adres. Ale u Luculky se to moc nepovedlo, protože nenapsala značku.😉
Stelle:Reakce na koho?
Na nikoho. Stále pokus o reklamu. Ale už se poučili a píšou z různých IP adres. Ale u Luculky se to moc nepovedlo, protože nenapsala značku.😉
Brambory jsou pro prasata, ne pro slepice. Asi tak.
No, nemám v plánu to opakovat.
No, mě by to nenapadlo ani napoprvé. Hormonálně rozhodit fenu kvůli hlídání. Poučení pro všechny.
A hlavně by toto měl vědět vet, který navrhnul. A asi nečetl příbalový leták. Viz megi.
Myslíte sametky? Ty by takhle na podzim asi nebyly.
Však proto je tolik psích plemen. Různých barev, velikostí i povah.
Naopak. Velmi zodpovědný a přemýšlející.
Hurá! Něco podobného (stejná barva i věk) mám už 2 měsíce doma - před chvíli opět “upadla” kniha.
Držím palečky, ať se brzy najde nový majitel.
ale dostala předem preparát na oddálení
Viz Plaka. Jaký preparát? Fena už víc jak rok nehárala?
Já bych teda změnila veta.
Ta je boží! Ať má štěstí na nového pánička. Potřebovala by někoho jako je Kilian.
Zdravím, no koukám, že nikdo už nic.
Možná pokus o reklamu? Vzhledem k ceně přípravku…
Reno:Mně byl doporučen že pomůže když se papoušek škube, je v něm vše potřebné. Aplikuju na granule.
A přestal se škubat? Já měla za to, že tohle dělají frustrovaní papoušci, kteří se nudí. Ne ti, kterým chybí vitamíny a minerální látky.
Tak nějak na všechny a na nikoho. My už tady Leithian nějakou dobu známe. Umí být slušná a věcná a pak je tady holt druhá tvář.
Asi tak. Já jsem teda přes koně, ale tam je to velmi podobné. Někomu vyhovuje hucul, jinému anglický plnokrevník. Zkušený trenér dokáže poradit s obojím.
obě pochází z jiné CHS, obě s PP.
A jména těch CHS? Nebo je to tajné?
Myslím, že ani Varaxi nečeká, že to napíšete veřejně. Ale třeba do SZ? Ale jak jsem psala, je to na vašem rozhodnutí.
Na střední škole to tak dramatické není. Zatím jsem se bez právníka obešla.
Ale já jsem zvědavá.
Já taky. Ale je to na Sarah, jestli nás bude informovat.
Já jsem byla hubená, ale neschopná
Vítejte do klubu! Já měla z tělesné výchovy dvojku jenom proto, že mi nechtěli kazit vyznamenání.
Já vlastně asi taky ne. Nebo jsem se nikdy neocitla v situaci, kdy bych se cítila hodně ohrožená. Spíš mám tendenci zamrznout. Jako vy.
Ano, na to jsem zapomněla. Prtavidelně jsem vysévala a vysévám obilí jako náhražku trávy.