Já asi na poli viděla orla mořského. Jako, vídávám je kroužit na obloze, ale tentokrát to bylo relativně blízko. Akorát mi přišel malý (jenže já mám houby odhad). Ale který jiný dravec má výrazně bílý ocas? + klasická orlí silueta.
Odpověď na příspěvek uživatele Ivus z 03.06.2024, 19:50:25
úplně nejhůř mi podle nich vyšlo jídlo
Mně taky. Ale pravda, že většinu potravin nakupuji v supermarketech. A tam se snažím dávat přednost našim výrobkům. Z domácích zdrojů mám jenom vejce a kuřata.
Ale zase jezdím hodně MHD a nelétám ani nejezdím na dovolené a poctivě třídím odpad.
Jedna věc je co je zakázáno X let a druhá co je opravdu dodržováno. Znám případy kdy mladé dívce začalo růst třetí prso, údajně to bylo kvůli hormonům z kuřecího masa…
Tak určitě! Když už, tak by jí vyrostla ta dvě, co od přírody má. Jste koukal na Total recall, že jo?
Chtěla bych se zeptat, v kolika měsících se mění štěňatům zoubky? Je možný že začně jeden růst když ještě nevypadl druhý a pak se tvoří dvouzoubky? Jak mu mohu pomoct (co mu mám koupit na kousání) aby mu vyrostli zdravé zoubky? Děkuji za radu Jarka
Mezi třetím a šestým měsícem.
Ano, zadržení mléčných řezáků nebo špičáků není vzácné.
A viz assil, pokud nevypadnou samy, navštívit veterináře.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 02.06.2024, 16:12:51
Rutinní nebo čistě preventivní podání antibiotik se v chovech zvířat v ČR neprovádí. Zákaz používání antibiotik jako stimulátorů užitkovosti byl zaveden v celé EU od roku 2006 a tento zákaz ČR bezezbytku naplňuje.
Měla jsem na mysli tuto formulaci.
Hromadné léčení ATB neprobíhá - je to drahé a nepraktické.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.06.2024, 12:49:45
Ale doba si to žádá - lidi chtějí jíst. Se podívejte na některá masná plemena prasat nebo skotu - sotva chodí, telata se rodí císařem - a přesto se to vyplatí.