Dobře no víte já sem trochu zoufalá. Na přihlášky už je jen pár měsíců a my vůbec nevíme kam ji dát všichni se mě ptají co tě baví co bys ráda dělala a mě baví koně a pravě se ptám jestli to je vubec možny nějak se u nich zaměstnat a jak čtu tak spíš radši ne a musím vybrat něco jiné.
mě baví koně
Opravdu doporučuji nechat si je jako koníčka. Jinak je to těžká práce (jasně, v 15 letech si to ne každý uvědomí - ale jednou vám bude i víc a co když přijdou zdravotní problémy?) za ne moc peněz. A na ježdění pak už nezbývá síla. Znám takové případy v okolí.
Odpověď na příspěvek uživatele Lenča z 14.12.2023, 16:51:04
Záleží.
Můžete na učiliště - Chuchle, Kladruby - bude z vás ošetřovatel koní (= těžká fyzická práce a málo volna). Nebo, když budete hodně dobrá, stanete se pracovním jezdcem. Což je skoro totéž. Ale když vás to bude bavit a naplňovat…
Nebo na střední školu zemědělského, případně veterinárního směru - náplň práce viz výše. Ale po maturitě můžete dál. A jako Ing. nebo MVDr. máte další možnosti.
No tak ono všude je napsané, že je to č. objednávky. 😀 a fakturu dostanete, až když je zaplaceno, odeslána zásilka… takže to číslo faktury nevíte, dokud mi nehrábne a neodešlu všecky knížky, ale to mám za to, že chci, aby to lidi měli do Vánoc, to mám z toho života, jakej vedu, a s kým se tahám, to mi říká druhá polovina, jsem chudák, jdu stávkovat. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 14.12.2023, 12:37:01
A jaké jiné? Když platím jakoukoliv fakturu, tak jako VS píšu její číslo. Přijde mi to logické. Já chtěla dodat i číslo objednávky, ale systém mě nepustil.