07.10.2023, 07:53:30 xxx.xxx.147.163
biaca:Zdravím,
bohužel se mi stalo, že mi kluci po odčervení ztratili chuť k jídlu. V pondělí jsem odčervila, a vše až do středy bylo OK. Bohužel ve středu oba začali stávkovat s jídle a dostali průjem.
Z toho důvodu jsem jela na veterinu, kde jsme dostali injekci proti zvracení. U malého se mi podařilo dostat apetit do normálu, ale u starého se mi to nedaří - z toho důvodu jsem opět jela v pátek na veterinu, aby dostal injekci proti zvracení a mám šanci ho rozjíst, jako mladého. V pondělí mi přijde roztok ke zvýšení apetitu k veterináři.
Problémem je, že zatím moc úspěchů nemám. Nabídla jsem mu kuře, ale to sní jen po dlouhém přemlouvání, tuňáka, granulek pár sní po přemlouvání. Jediné co jí normálně jsou pamlsky, sice vím jak ho přinutit, aby snědl celou porci, ale to si zase nabíhám na průjem a proto mu nechci dát konzervu s pitíčkem. Průjem se snažím zastavit Aptusem.
Nějaké nápady.
OT - proč odčervujete domácí kocoury? Byli zjištěni nějací paraziti?
Můj nežravec, když má období - zkouším filé, malé konzervy Gormeut Gold, rozšlehané syrové vajíčko. Něco z toho nakonec vždycky zabere.