Koukejte jak to chodí ve Francii!!!! Klece do kterých bych neuzavřela ani pár slepic. Myslíte že takové zvěrstvo je k vidění i u nás? A to je legální? Žádný zákon nestanoví minimální prostor pro plemena?
Viz výše.
Vy jste nikdy nenavštívil/a ČESKÝ útulek? Vypadají velmi podobně. A psi jsou v nich pravidelně venčeni.
Přečetl jsem si o problému a chci se zastat té chuděry, co naletěla. Víte co, vy se v branži pohybujete třeba roky, sledujete inzeráty, bavíte se s chovateli takže máte přehled ale kdo si chce najednou koupit štěně, doteď se nepohyboval v těchto kruzích tak jak to má zjistit? Ta paní nemá na čele napsáno že je množka, navíc se určitě umí po všech negativních zkušenostech k lidem zachovat přesně tak, aby prodala.
Přečetl jsem si o problému a chci se zastat té chuděry, co naletěla.
Ale vždyť je to pořád dokola. Viz výše - než si nekdo koupí pračku nebo televizi - pátrá, zjišťuje, porovnává, ptá se. Ale u psa (kočky)… proč?☹️ Oni přece nepotřebují chodit na výstavy. A takoví podporují množitele. A pak tady chodí plakat.
Stačí se podívaz na zdejší inzerci, kolik je v ní bezPP jedinců. Protože když je poptávka, je i nabídka.
tak taky vstávám před osmou,a taky mám vycházky ranní při měsíčku a východu slunka…
ale..
takhle krásný fotky,těma se kochám hromadu let zde,a na CZTKU,
paní Xerxová má vždy velekrásné fotky,a považuji si za čest-bez přehánění!!!!!
že se jí líbí ty mé…..
jinak-jsem počítačový analfabet
a to jako hooodně,velmi moc…
to,že nedávám hlasy k vašim fotkám z vycházek,a že je tu krásných foteček psů i přírody!!
tak to je tím,že nevím jak….
a věřte-není na světě větší blb přes počítače jak já…☹️
to je tím,že nevím jak - ouplně jednoduše - pod každým příspěvkem je palec nahoru, stačí na něj kliknout. A když se spletete a dáte hlas omylem - po druhém kliknutí je hlas odebrán.
to se asi nepozná, ale sýkory jsou teritoriální a hlídají si zdroje..
Ale ne všechny přes zimu zůstávají. Některé táhnou do teplejších krajin a místo nich přilétají ty ze severu nebo východu. Zejména mladí ptáci mají toulavé “boty”. Což se zjistilo kroužkováním.
Odpověď na příspěvek uživatele Ladd z 28.01.2024, 10:18:21
Biorytmu.
A jak víte, že ta sýkorka na krmítku je zrovna ta naše, která neodletěla? Protože ji od léta krmíte. Třeba je to cizí, která k nám přilítla ze severu nebo východu.
Já začínám přikrmovat s příchodem nevlídného podzimního počasí. A s nástupem plného jara končím.
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 28.01.2024, 11:38:58
Ale já přece reagovala na vás, ne na anonyma. Vy píšete, že zajíc je totéž co divoký králík - ano, vím, že krajově se výraz zajíc pro domácího králíka používá. Ale ne každý to ví a pak je váš názor zavádějící. A na počtu chromozómů záleží - což bohužel dobře vědí rodiče dětí s Downovým syndromem.
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 24.01.2024, 08:28:33
Jenže kočky jako většina (možná všechny) šelem mají od přírody soumračnou aktivitu. Navíc spousta lidí chodí přes den do práce, takže se kotěti věnovat nemůžou.
Dvě koťata si vyhrajou a člověka tolik obtěžovat nebudou. Tak to zase znám já.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 24.01.2024, 07:21:45
S velkou pravděpodobností ano. Chybí mu společnost - pelíšek a krmení nestačí.
Navíc v půl roce se dostavuje puberta. Takže vás brzy čeká kastrace, je-li to kočka/kocour domácí. Ale jako odstranění škrábání na dveře to stejně nejspíš fungovat nebude.