Na tohle ti tu nikdo neodpoví, neznáme všechny informace (a ty evidentně taky ne). Slepota, vyšší věk, ani prodělaná kolika nejsou překážkou březosti.
Na tohle ti tu nikdo neodpoví, neznáme všechny informace (a ty evidentně taky ne). Slepota, vyšší věk, ani prodělaná kolika nejsou překážkou březosti.
Jde vám o kvalitu a krmíte RC? To je oxymoron ne? 🤔
Pokud to nebude nutné, tak ne.
Tak nám včera odvezli Kešu, která u nás byla na prázdninách (a odtučňovací kúře). Držte palce, ať to Beu zvládne, bude poprvé v životě sama bez dalšího mopse…
impact:Jestli to píše Denisa, tak jí podle mě už na férovku mrdlo v kuli. To špatně dopadne a nebude to dlouho trvat. Stejně jako s Dvorskou před pár dny.
O pár dní zpátky tenhle šílenej status a ty komentáře, jak se obhajují..
Když mají všechno tak v pořádku, tak proč ten stres z kontroly? 🤔
Já jen upozorňuji zadavatelku, že diskuze se zvrtla a většina z toho, co tu dámy píšou, NEPLATÍ pro WR sedlo… jako třeba poznámka, že pod dobře napasované sedlo nepatří deka…
Zeptejte se přímo u zdroje - Jockey Club.
Tak to, že jsme množírnou Evropy, není žádná novinka….
Ono to není ani tak o kontrole prostředí, jako spíš o hlubším poznání toho zájemce, kde prostě při osobní návštěvě toho člověka přeci jen odhadnete daleko víc, než po pár minutách na telefonu. Když poznáte, že ten člověk je normální, normálně o psech uvažuje, tak už ta prohlídka baráku není vůbec potřeba (a vyžadována). Tak na to koukám já.
Mám zkušenost pouze s jednou a bylo to v pohodě. Dali jsme kafe a pokecali o psech. Rozhodně mi nelezli po baráku, ukázala jsem jim, kde psi spí, kde mají pelechy a to bylo vše, pak jsme seděli na zahradě pod pergolou (bylo to v létě).
Pokud by mi chtěli prolejzat celej barák, tak bych je slušně odmítla s tím, že pokud to je podmínkou k získání psa, tak ok, ať si ho nechají.
Pod westernové sedlo se používají westernové podsedlové deky, které tlumení mají, protože WR sedlo nemá polštáře.
Konečně kůň se správnou barvou 😄 je to fakt plyšák 🥰
Já ty hodně zadělaný beru vapkou.
Pokud jsou plastové, tak proč ne, spíš bych se bála o pračku. Dřevěné bych tam nedávala, dřevo nasákne vodu a nabobtná.
A ještě nesnáším, jak si většina lidí zaměnila význam slova “řádově” za “asi”….
Jakože místo “asi 289” řeknou “řádově 289”… a já rostu… tvl od kdy existuje řád 289?!?
A co teprv, když někdo místo “kvůli” používá “vůči”… 🤔
Svého času bylo populární takový to: “Právě jste vyhrál milión, už musíte jen…”. Na to můj chlap znuděným hlasem: “Už zase? A můžete mi říct, co mám s těma prachama furt dělat? To to mám přehazovat vidlema?” Taky hned zavěsili 😀
Je to rok a půl od doby, co jsme se přesouvali do druhé půle domu a pak z5. Půlku stěhovaných věcí nemám do teď… Přísahám, že někde v mezipatře našeho domu existuje malá, úplně malinká, nicméně zcela funkční, černá ďourečka…
Na tom čtvrtym vobrázku je muj chlap…
To je neuvěřitelný, jak rychle se ty hříbátka mění 🥰