Díky že ste se zapojili. Mám další zázrak přírody s pojmenováním Dračí krev - je to míza stromů z Amazonie ve formě bylinných kapek, normálně k zakoupení na internetu.
Nejsou to bylinné kapky, je to 100% čistý latex z jednoho konkrétního stromu (Croton lechleri).
Posranej pátek! Příšerné píchání při páteři, progradující podél paží, přímo paralyzující… Polykám plno pilulí, přesto potřebuji pracovat… Podržte prosím palce pro promptní polevení…
Ono totiž když se člověk stále učí, tak zjistí, že tím méně toho vlastně ví. Resp. zjistí, že každé téma má tolik odboček a kudrlinek, že obsáhnout ho tak, aby mohl říct, že VÍ, je prostě často nemožné. Aspoň já to tak mám.
Jj byl to boží výlet, moc se mi tyhle naše “humna” líbí. Ve čtvrtek jsme ještě vylezli na (zmrzlý) Velký Jelení vrch, byly vidět i zasněžené Krkonoše, dokonalý výhled. Bylo to trochu o hu*u ty zmrzlý čedičový píšťaly, ale nádhera.
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 01.01.2024, 07:41:02
Jeeee v kolik jste tam byli? My tam na Silvestra vyrazili taky!! Na vyhlídce jsme byli cca v deset, pak jsme šli Kraví roklí a Měděným dolem a Studenou roklí přes naučnou stezku zpět do Hradčan. Bylo nádherně, trochu mrzlo.
My byli kdysi s manželem v Dubaji, s kamarádkou, která tam lítá každoročně na Dubajské dostihy na Meydanu. Byl březen, venku bylo 40 stupňů, ale moře mělo jen 22, takže studený jak led. Pokud vás nebaví nakupování a nemůžete se koupat, tak tam nějak není moc co dělat. Zaplatili jsme si za nekřesťanský peníze vstup do nejvyššího veřejně přístupného patra Burj Khalifa, ale to nás taky nijak nenadchlo, World Finance Centre v Šanghaji bylo daleko zajímavější. No prostě nám to tam nějak celkově vůbec nesedlo no.