A víte, že před nějakými 100-120 lety bylo naprosto běžné “naaranžovat” např. zesnulé dítě do sedící/stojící polohy, nastrojit ho, a vyfotit si ho spolu s dalšími, živými, členy rodiny? Dnes pro nás taky nepředstavitelné a morbidní…
A víte, že před nějakými 100-120 lety bylo naprosto běžné “naaranžovat” např. zesnulé dítě do sedící/stojící polohy, nastrojit ho, a vyfotit si ho spolu s dalšími, živými, členy rodiny? Dnes pro nás taky nepředstavitelné a morbidní…
Od Energy Renol (Renovet).
Vyhřívanej volant je pro mě od doby, co ho mám, naprostá nezbytnost. Je puštěnej deset měsíců v roce 😀👍 a i tak si beru ve velký zimě ještě rukavice, páč volant hřeje jenom do dlaní, ale mně se chladová alergie projevuje na hřbetech rukou…
To klepání může být horečka, čuba jí druhý den po pokousání taky měla a projevovalo se to taky mj. třesem. Na to by měla zabrat ta ATB.
Jo u nás chlap z nepsí rodiny, ale když nám odešla Hupa a zůstala samotná Šťopka, tak to byl on, co vybral k adopci rovnou dvě další mopsle najednou. A když pak jedna z nich odešla a zůstaly doma jen dvě, tak to byl zase on, co tvrdil, jak je to doma prázdný jen se dvěma a tak jsme zase jeli pro třetí 🙂
Já tenkrát byla na státní. Ale pes napadl “jen” mého psa, ne mě. Teď bych to řešila samozřejmě jinak.
No a pak taky můžete dojít na policii a ty to vůbec nezajímá… Dneska už bych trvala na zápisu a řešení, kdysi jsem byla mladá a vyklepaná žába a neuměla se brát za svoje práva.
Jani, držím pesovi palce, hlavně ať je léčení bezbolestné a bez následků.
No to já taky! Si vůbec neumim představit mít jen jednoho psa. To neumim!
Dotaz není dotazem, ale reklamou na uvedený web.
To jsme dvě 😀
Zodpovědní chovatelé testujou oba rodiče. Ale je fakt, že přesně tý dysplázky se bojim, je to přece jen velkej těžkej mollos.
Ono to bude záviset hodně na značce. Mě stála každá garančka kolem destíky.
Na kontíkovi se mi moc líbí, že se důsledně dbá na zdraví, na otevřené nozdry, rovné nohy atd. Ti psi jsou schopni sportovat i v létě. A navíc to má skoro až mopsí povahu 🙂
Mno ještě jsme si letos vymysleli takovou dalekou cestu, tak asi až potom. Jestli mi nezačne vyhovovat život bez psa. Co to kecam…. 😀
Ano, jsou to mopsle, pak se nám moc líbí kontík a pak prostě nějakej vořechoidní vořech, co bude potřebovat adoptovat naše gauče ;) A nejlíp vod každýho (aspoň) jeden kousek 🙂
Mno já bych možná klidně dotovala céčko v tabletě…
Pes (psi) mi strašně chybí, trochu to obrušuje Pan Bečka, snaží se moc. A stále jedním očkem pokukuju, zdalipak mě nějaký někde nechytne za srdíčko. Zhruba někdy od jara by se mi měl změnit pracovně-životní rytmus (zkrácený úvazek), pak snad na psa (psy) prostor bude. Jen se zatím doma neumíme shodnout na vhodném kandidátovi, ve hře jsou tři varianty.
Majitel toho “mýho” auta ho prodával proto, že ho dealer nahecoval do toho samýho, ale GSI verzi. A jelikož pán neřešil peníze a chtěl se auta zbavit rychle, tak ho prostě prodával za půlku. Uznávám, že k tomuhle se člověk často nenachomítne, bylo to štěstí.
Asi nerozumím, proč je psané v reakci na mě. Neb nikde nepíšu, že půl roku staré auto je z Áček.
A taky nevím, čemu říkáte “staré” auto. My do těch našich 3-4 letých sypeme pouze spotřebák, stejně jako se musí sypat do těch nových (provozní kapaliny, filtry, brzdy, stěrače, podvozkový díly po adekvátním nájezdu atd…). Takže co se týká ekonomiky, já prostě ty výhody novýho auta nevidim. Víte, kolik dnes stojí taková garančka a za kolik vám při ní naúčtujou třeba obyč olej? Děkuji, nechci.
Možná pamatuješ, jak jsem bojovala s šílenou rýmou před půl rokem u Beu - došlo až k selhávání srdce. Pomohla jí mořská voda do nosu a ODSÁVAČKA, kterou mi poradily dobré duše na FB. Tímto znovu děkuji. Teprve až po odsávání hlenů byla schopná dýchat a spát.
U velkých plemen je 39,5 problém? Vím, že to mají jinak, než malí psi, ale nevím právě ty hranice. Tak mě to jen zajímá.
Jinak jitrocelák je dobrej, ale prý zahleňuje, tak bacha (info od veta). Já bych doporučila dračí krev klidně ve větším, než malém množství.
Jinak já své potenciální příští psy budu na psincák očkovat, protože mi ve svých důsledcích sebral sice třináctiletou, ale do té doby zdravou, Hupi…