Tak to je super cena, protože na netu už ho mají za 180 za kilo a to odmítám dát…
Tak to je super cena, protože na netu už ho mají za 180 za kilo a to odmítám dát…
Pls za kolik mají kilovku králíka?
Máte letos někdo špendlíky? Mně vždycky rodily jak šílený a letos nic ☹️
Dnes ráno se v lese rozdávaly modrý pamlsky.
Tu dračí krev mažte mezi ty prsty klidně i preventivně, má mj. antivirové a protizánětlivé účinky a když si to olízne, tím líp.
Jí bohužel dlouhodobě ta játra selhávala, ale když se nasadily bylinky a játra se dala do kupy (jakž takž), tak se to neobjevovalo.
Ano, moje první mopsle na to trpěla, u ní to byl problém s játry - zkuste nechat odebrat krev nebo rovnou nasaďte ostropestřec - tím nic nezkazíte.
Jinak já okamžitě, jakmile začla kulhat, koupala nohu v řepíku, když se objevila boule, tak mazala černou mastí (pod krytí) a když to prasklo (a psové se ulevilo), tak jsem doléčovala opět koupelemi v řepíku plus zakapávala dračí krví - tu nasaďte klidně i vnitřně, pomáhá hodně.
Meruňky krásný, ale ON je krásnej pec! 😍
Jinak já včera absolvovala skoro celou tréninkovou hodinu s morgánětem, jen asi posledních 10-15 minut už jsem nedala, prst pak trochu bolel, ale vše ok. Musím říct, že za ty dva tréninky pod trenérem udělala obrovský pokrok, to je svezeníčko! A jak se už umí nosit, radost pohledět, ona je prostě fakt koukatelná ❤️ A včera jsme už začly laterální práce.
A proč to dělá?
Já můžu ještě doporučit křenový listy - aplikuju teď na prst a taky pomáhá.
Ranní procházka prý bohatě stačila, teď už se bude celý den odehrávat pouze toto…
sutrik: wow jste borky!!
šavlozubka: držím palce ať je to jen nějaká prkotina
😄
Nj, to u nás se krmí z porculánu!!
Dělám to úplně stejně jako Zrzavci, ze stejných důvodů, potřebuju mít přehled, co, kdo, kolik…
Tak ještě další dotaz k uzdečkám - našla jsem fakt pěknou v Krämeru, ale nemá podhrdelník - nějaká zkušenost?
ale jiskru v oku má!
díky
Dík za info, asi půjdu tedy do jiné.
Nn, je to ta jejich Fouganza: