Není to pro mě no. Kamarádka placky nemusí. Děkuji i tak.
Není to pro mě no. Kamarádka placky nemusí. Děkuji i tak.
Placky nejsou chtěné.
Tahle je v užším výběru 😉
Kdybyste někdo věděl o pejskovi k adopci, tak dejte pls vědět. Vše, co je online, máme prošmejděné.
Požadavky: menší nebo střední vzrůst, ne štěně, spíše klidnější povahy, ideálně jednoduchá povaha (ne přílišný strach, agrese apod.), jedno jestli pes nebo fena. Bude bydlet v domku se zahradou (uvnitř), na konci vesnice, hned před domem louky, lesy. Musí zvládat být sám v pracovní době majitelky, tzn. bez separační úzkosti. Pokud se jedná jen o běžnou nesamostatnost, to pořešíme. Budoucí potenciální majitelka je řekněme pokročilý začátečník. Musí se snést se psy (s mojí smečkou především 🙂 ). Ne x picbumů, border, bíglů apod. 🙂 Já vím, požadavků dost, ale…
U nás se předevčírem na nebi otevřela brána do pekla, úžasná podívaná, nedalo se pořádně mobilem zachytit….
Je zajímavý, že nejvíc nevinný voči dycky dělá ten největší šotek a smrádě - aspoň teda u nás…
Jan:Hledám pejska
Tak hodně štěstí.
Dámička vypadá jak pokladní na nádraží: "Tak kam to bude panstvo? A ať to vodsejpá!!"
😄
Co pořád nechápu je, jak poznám, že mu to vadí?
No přeci tak, že se mu vrátí ty problémy, které popisujete.
Asi nemá smysl teď začínat eliminační dietu, když není zdravý a drbe se pořád.
No právě přeci naopak má! Tím, že vyloučíte všechny možný alergeny a začnete mu dávat jen tu jednu konkrétní bílkovinu. Nebo na co chcete čekat? Že to vet přemlátí nějakýma lékama, když doteď nevíte, co mu vlastně je/vadí? I kdyby se nakrásně trefil, tak tím jen přebijete příznaky, ale nevyléčíte příčinu.
Jste nejlepčí a udělala jste mi obr radost ❤️
Gratuluju k prošlý botě… To je moje noční múra, páč ty moji dementci, resp. ty dvě dementky, hračky nejenže rozebírají na prvočástice, ale taky se je pak snaží sežrat. Takže u nás vše podléhá přísnému výběru a pak případně dohledu, pokud to je věc nepoživatelná.
Eliminační dieta je přeci úplně jednoduchá: začněte masem, který do tý doby pes (ideálně nikdy) neměl - např. králík, jehně, konina apod. Rozhodně bych nezačínala častými alergeny, jakými jsou kuře, kráva. A budete několik týdnů krmit POUZE to dané maso. Nic dalšího k tomu, žádné přílohy, žádné pamlsky, prostě NIC. Pokud bude pes v pohodě, přidáte JEDEN další komponent - třeba brambory. A zase pár týdnů a sledujete. Postupně přidáváte další komponenty a jakmile se pes zhorší, víte hned, proč a po čem.
Ale tejraný sou furt, se podívejte na ty nebožátka!
No a nezastavěj se!! Tssss….
Tohle jsou ustřižený drápky. Vasilovy drápky. A co je na tom tak extra, že si to zaslouží vlastní post? Dal mi je dobrovolně. Neuvěřitelný pocit ❤️ Trénink se vyplácí.
Nejde ani tolik o ty km, ale ty tři šílený krpály…
To zní jako naprosto sebevražedná trasa… obdivuju, fakt!
Dnes osm km v počasí, kdy zpoza mraků vykukovalo cosi vzdáleně podobného slunci. Smradi odpadli a dneska snad od nich už bude klid 😀
Děkuji oběma.
Bobčo, kočičák pan Bečka nás v létě bohužel opustil, už mám jen psí bandu…
Nelze podat nějakou stížnost na nečinnost úředníků?