V krmivech Anet objednají.
V krmivech Anet objednají.
On nepejskař nedokáže některé věci pochopit nebo se vžít do mých pocitů.
Jak Vám rozumím! Tuhle jsem přišla z práce a doma zase nach*áno od Vasila. Tak říkám, že to už snad není možný, jakto, že když jsem doma já, tak je to celý den bez nehody. A ptám se manžela, jak je to teda sakra venčí? Jeho odpověď :"no tak nějak jak si vzpomenu…". To jsem kvetla zase. Tak jsem se mu snažila v klidu (to mi moc nešlo) vysvětlit, že u nácviku čistotnosti u takovýho psa je nejdůležitější pravidelný režim. Druhý den jsem mu z práce posílala sms, kdy má venčit a celý den byl bez nehody. Ufff, moje nervy…
Mám úplně stejnej plán. A když jsem vypustila psy na zahradu, sedli si všichni tři okamžitě zpět ke dveřím, takže mě v mým plánu jistě podpoří 😀
Jj, nic takovýho už nemaj právě no.
Mně by to ničení hraček ani nijak moc nevadilo, mně vadí, že to ty pitomci žerou. Všechno. Třeba právě ty provazy, rozeberou je na nitky a hádejte co jim pak visí ze zadků…
https://www.pesweb.cz/cz/utulky?__order=&dispozice=kocky&_by_gps=
Jo a máte zkušenost, jestli časem zmizí ten šílenej gumovej odér?
Elišku to baví hodně, pořád si to žužlá a pouští z gauče na zem a zase sbírá. Barču to tolik nebere, ale uvidíme.
Tak jsem nakoupila černý Kongy, zatím na nich není ani šrám, tak snad vydrží 👍🏻
Mám na mysli potom z těch útulků… ale možná taky ne… Kéž by si takhle naběhla většina množitelů.
Vono je bude chtít hodně lidí - ty modrovoký, páč to je děsně cool mít modrovokýho psa. Ale do týdne bude pes zpátky no.
Ona je celá ta famílie řekněme “zvláštní”…
Úplněk…? 🤔
Mám ve svém okolí chlapce, kterému matka ještě v 15 letech utírala zadek. Nekecám. Když to na něj přišlo ve škole, tak šel domů….
Já jen poznámku: do psí lékárničky bych já přibalila umělé slzy (nebo oční gel) a kapky do ucha.
Hihi a proto jsem si na brzká stará kolena pořídila morgáně, který se v pozdějším věku naučí tahat. Takže teď je to jezdecký kůň, později, až už na ní nevylezu, to bude kočárový 🙂
U nás konečně sluníčko ❤️❤️❤️
U nás stále pod mrakem, mlhavo a mráz. Aspoň bylo bahno ztuhlý.
Dál držím palce všem marodům ❤️
o dvě velikosti větší a už to té feně zakryje i břicho, tak dobrý
Ale nesmí mít ocas vysoko nesený, protože jak jsou výrazně delší záda, tak to přes ocas už nesedí :/
Igorek 🥰