Vypadá pořád stejně 🥰
Vypadá pořád stejně 🥰
COŽE???? To neeeeee 😔
Baruška dneska perlila - někdy minulý týden si zahrabala šunkovou kost. Dneska ráno jí vyhrábla a tak jak byla, celá obalená hlínou, jí donesla do obýváku a tam z ní všechnu tu hlínu oklepala. Je to zlatíčko 😈
Zařídila jsem si doma kancelář pro účely HO, samozřejmě nejdůležitějším kusem nábytku je lenoška pro Barču a Pana Bečku. Barča se mnou poctivě pracuje.
Už je u nás tři a půl měsíce a je teď v posledních týdnech hodně znát jistá změna - dřív by dobrovolně bydlela na zahradě, byl problém jí večer zahnat domů. Teď už ale naopak preferuje být s náma - když jsme v baráku, je s námi vevnitř, když jsme venku, je taky venku. Potvrzuje se často zmiňované, že cca po třech měsících se pes v novém prostředí začne cítit doma 🥰
Dík, ale druhýho teriéra bych asi nezvládla 😀 K Barunce se rýsuje něco jinčího…
A Kévovi gratuluju k rodince a Vám ke Kévovi 🥰
Vždyť já vím (bohužel moc dobře)…
Tohle je pohodička….
Gratulujeme bábušce a ať už si dá pokoj se zdravotníma problémkama a užívá si života do sytosti 🥰
Barča (adoptovaná 2024)
Šakal (adoptovaná 2022 - 2022)
Berenika Queen´s Hermelín (2011 - 2023)
Ginny Helza (2010 - adoptovaná 2021 - 2022)
Šťopka (adoptovaná 2016 - 2023)
Whoopie Pibaro (2007-2021)
Asanta Perla Sabeor (2005-2014)
Sušené králičí kožešiny mě zaujaly - kde kupujete prosím?
To je ale krásné zvířátko!
Aha, to je od nás fakt daleko, hodně daleko, to už je spíš Kokořínsko.
Já už nemám v zemi nic, všechno mi sežrali. ALE! Letos, co máme slečnu vořechovou, to vypadá, že se stěhujou na odlehlejší část zahrady, páč ona jim neustále načuhuje do bejváků a asi maj radši soukromí nebo co 😈
Lucky you! Páč to poslouchat pár minut v kuse je na Chocholouška. Ale seberte jim to, když jsou taaak ščastný! 😀
A co lízací podložky? Čmuchací koberečky?