Kolem Hradčan to je náš rajón ;) Zrovna na Silvestra jsme tam byli, je to tam úžasný, nikde nikdo a ty rokle jsou boží, pohádkový…
Kolem Hradčan to je náš rajón ;) Zrovna na Silvestra jsme tam byli, je to tam úžasný, nikde nikdo a ty rokle jsou boží, pohádkový…
Občas si půjčíme ze statku ;)
Já jen, že si to bez něj neumím představit. Teda právěže umím 😃
Tam nevidím ten obrtlík…?
Je to noname z Temu.
Používám rozdvojku (a roztrojku), hlavně je důležitý, aby to mělo obrtlík, jinak budete pořád zamotaný.
U nás tentokrát bez rachejtlí, sousedi dostali rozum, nejbližší petardy až tři km daleko 👍🏻 smečka si ani nevšimla.
My dnes dali náš oblíbený hradčanský okruh - Kravi rokle, Uhelná rokle, Smolná rokle… nikde ani živáčka. Vasil šlapal jak boreček, poprvé jsem s ním dala tak dlouhou trasu.
U nás stále mráz, bez sněhu, bez sluníčka. Zatím trávíme den takto, prochajda odpoledne.
Včera jsem ještě dostala jeden moc krásný dárek - uzavřené samostatné bezúdržbové terárium ❤️
Mopsi mají velmi hustou podsadu.
My dneska vyfásli ještě jeden “kousek” 🤭
A stále mrzne…
Taky mám od Ježíška kalhoty od 4dox, ty s beranem. Dneska se hodily. Vzala jsem si je i na ježdění a super.
Svítí sluníčko, mrzne až praští, jen ten sníh chybí…
Já jsem nucena dělat salát podle tchýně, manžel by jinej nejedl. Jsou tam jen okurky, cibulka, vajíčko a gothaj. A domácí majonéza, ze který se mi navaluje (strašně cítím ten olej), tak si dávám část stranou a milchám si do něj yofreshku.
Jeste porad jsem nemocna, uz vic jak tyden. Ale ven se musi.
U nás právě teď výjimečná chvilka klidu a pohody. Ven jdeme až odpoledne.
Kachnu, husu, cokoliv dělám v pomalém hrnci, klidně i 12 hodin (přes noc). Miluju tenhle vynález, kdy z něj bez jakékoliv námahy padají neuvěřitelné dobroty. Včera bylo trhané vepřové a zítra bude domácí vaječňák.
To dýchání může být buď srdeční nedostatečnost nebo velká bolest. Já bych teda do pondělka rozhodně nečekala.