Los Kretýnos podepisuju. A pak si s tim dělejte, co uznáte za vhodné 😀
Los Kretýnos podepisuju. A pak si s tim dělejte, co uznáte za vhodné 😀
To bylo myšleno tak, že Vy sem budete házet fotos s bublinama a kalendář si já sestavím sama, jen se svýma čoklidama ;) Esli mi dáta práva ovšem!
Přesně tak! Dám Vám ještě letošek a pak se rozhodnu, esli to bude jen měsíční s největšíma perlama anebo týdenní - ale to byste musela letos pořádně máknout! 🤫
Chápu. Škoda 😕
Se z Vás picnu, fakt 🤣 už mám slušnou sbírku 👍
Ono je samozřejmě taky potřeba brát v potaz to, že ti psi (pokud nejsou venkovní) s námi žijou ve vytopených bytech/domech a ty přechody jsou brutální a změna teplot v řádech desítek stupňů.
Já se jen zeptám - když to stádo už rozdělené bylo, proč to teď už nejde?
Já třeba teď v neděli oblíkla všechny tři. Chumelilo a foukal hnusnej ostrej vítr. Eliška je hladkosrstá, bez podsady, klepe se furt, tu oblíkám pořád, jen měním oblečky podle potřeby od míň po víc teplý. Barča je čerstvě otrimovaná, takže se taky klepala, tak vyfásla pláštěnku s fleecovou podšívkou. A Vasil mi posledních pár dnů trošku pokašlával, tak taky pláštěnka s podšívkou. A byli spokojený, lítali, hráli si, vítr nevítr.
Já se obávám, že vzhledem k tomu, že jde o kobyly, tak tomu nezabráníte, pokud budou spolu.
Odpověď je naprosto jednoduchá: oblékat, když je psovi zima. A to musíte poznat vy jako majitel, který psa zná nejlíp.
To na klíně je Eliška. Vasil je toto na foto.
S tím čoko frbulem skutečně lze očekávat jen problémy, tahle barva není ani uznaná, nese s sebou spoustu zdravotních vad.
Morgáně bylo do tří let strašně krátký, dokonce kratší, než Madam, na kterou napasovat cokoliv byl fakt horor. A pak se najednou během jednoho roku natáhla. Krátká je pořád, ale sedlo už se na ní vejde.
Na nás sousedi neviděj. Ale slyšej. Vasila když zpívá. Radši sem se neptala, co si myslej 😄
Jo tak tahle nemoc k vám dorazila od nás. Není zač.
Smečka se venku nahání posledních pár dní, předtím ani ťuk.
Děkuji převelice ❤️
U nás silnice prosolené, takže cesta do i z práce cajk. Smečka se přes den naháněla aspoň na zahradě a pokračovali i doma. Pak čmuchali, blízali a hlodali - koberečky, podložky, kosti, sebe, mě… 😃 pak mi skákali po hlavě, břiše, nohách a všech ostatních částech těla, když jsem cvičila. Teď konečně klid. A Eliška si mě radši zalehla, pro jistotu.
Já sedím v kanclu ještě teď, ještě min. půl hoďky budu a pak ¾ hodiny jízda domů. Takže dnes taky bez venčení. Barču ale včera tak bolely nohy, že bych jí dneska asi stejně dala řízenej odpočinek. Takže dneska se bude čmuchat a hlodat.
No to je ten klasický obrtlík, který mám i já.
Gusťa je dobrej frajer (y)
Ty brďo, tak ten je hodně sofistikovanej, takovej jsem ještě neviděla 👍
Co to má Efík za fešnou bundu?