Plako, prosím, jak dlouho Vám trvala práce se stopovačkou, než jste začala pozorovat nějaké pokroky? Mně se zdá, že se točíme stále na místě, ale možná jsem jen netrpělivá…
Plako, prosím, jak dlouho Vám trvala práce se stopovačkou, než jste začala pozorovat nějaké pokroky? Mně se zdá, že se točíme stále na místě, ale možná jsem jen netrpělivá…
Mají povinný panel test. Ale i s ne čistým můžou do chovu. Tzn. kontrola je na majiteli klisny, jestli si chce pustit hřebce s takovým panelem.
U amíka byste s tímto přístupem mohla dost pohořet…
Jako donutit se za tmy vyjít ráno ven je fakt boj, já to vstávání za tmy celoživotně nezvládám, ale ta občasná odměna za to stojí 😍
Já jsem v neděli opět odpadla, tentokrát teda jako fakt fest a psi nebyli tři dny venku… no tak si hledali různou zábavu…
Ano mám zkušenost, také to skončilo pyometrou a kastrací.
To je zážitek v tom lese teď ❤️❤️❤️
Hupi samozřejmě nedosahovala rychlosti border apod., ale za killování na konci se rozhodně stydět nemusela. A ty pohledy a úsměšky ostatních lidí, když jsme přišli na plac a potom ten údiv 😄👍🏻
Důkaz místo slibů:
Gratulace, to zní oboje naprosto super a ta změna rozhodně tedy stála za to 🍀
Tento týden jsou krásný západy ❤️
U symbolu baterky máš vidlici do zásuvky, tzn. že se nabíjí/je v zásuvce. Když to vytáhneš, bude symbol samotné baterky.
Krasavice dnes ráno v lese (houby i madam pesové).
Já s mopslí dělala coursing 😜
Vasil to taky zkoušel… pak zjistil, že je daleko pohodlnější jít sám, než být vláčen na vodítku…
Kolik ročně za ten DAS platíte prosím?
Mě baví, jak ani neznají správný název plemene, za které toho vořecha vydávají 😂
Pojištění odpovědnosti za domácí mazlíčky bývá součástí pojištění domácnosti - je potřeba zkontrolovat limity.
Já mám, kvůli koním, dodatečnou blbostní pojistku s limitem až 4 miliony. Dalo by se použít i pro případ škody způsobené psem. Platím asi tisícovku ročně.
Britt, či Cantrilove… Brad Pitt z venkova, cajk
Zabilo 🤣
…tak jsem se překlepla…
Šestkrát? Ale tak jestli je zadavatel ochoten za tohle platit….