Dnes v noci zatím nejhorší Vasilův noční běs, fakt teda hrůznej zážitek. Vzbudilo mě (přes dvoje dveře) jeho příšerný křičení, tak jsem letěla, co se děje. Stál a šíleně ječel, když jsem rozsvítila a houkla na něj, tak se probral a vzpamatoval. Vzala jsem ho na chvilku ven na zahradu, vypadal v klidu a normálně, ale po pár minutách se mu začaly podlamovat nohy, motal se, vypadalo to jako náběh na epi záchvat. Asi z toho šoku. Po chvilce byl zas normální a zbytek noci klidně spal. Manžel říkal, že ještě večer, než šel spát, tak párkrát ze spaní vyletěl, bez křiku, divně koukal, a zase si lehnul a spal dál. Co se tomu plackovi stalo, to by mě teda fakt zajímalo 😢
Já bych možná trochu upravila to odměňování a věnování se nejdříve tomu služebně nejstaršímu - to můžu za předpokladu, že tento toho nezneužívá a nemachruje na přišlíky.
Jo, je to o tom, co píše Arbora. Protože když tu stáj máte aspoň na trase z/do práce, je to velké plus. Já jezdila 50 km do práce a stáj byla ještě úplně jinde 20 km a to prostě časově bylo strašný.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 27.08.2024, 08:51:19
Jo v poho. Taková klasika, jdeme si po louce a srneček si počkal, až když jsme byly asi metr od něj a pak vyrazil. A morgáně to nedalo a já to neuseděla 🙂 Snažila jsem se jí ještě držet, aby nezdrhla, ale vláčela mě za sebou, tak jsem jí pustila. Naštěstí nikam nešla a zabořila čumák do trávy. Já jsem úplně cajk, jen namožený svaly na krku a teda ten necitlivej prst.
No to je teda nedejte!! Vzrostlý stromy mít v zahradě je super! Já podědila zahradu 3 tis. metrů a mám tam jeden asi 20 letý ořešák a jeden asi 12 letý ořešák a to je vše. Je to děsný… Vysadila jsem pár nových stromků, ale všechno roste strašlivě pomalu…
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 26.08.2024, 09:00:46
Mně pod ořechama vždy rostla tráva, dokud byly ty stromy mladý. Pak už ani ťuk… Ale jak píšu, zkuste ty rohože/zatravňováky a klidně tam trávu zasejte a uvidíte, třeba poroste (y).
Pod ořechama vám nic neporoste, to zapomeňte. Zbytek bych vyřešila rohožema - buď zatravňovacíma (s tím, že tráva tam stejně neporoste) nebo gumovýma, co se používají u koní.