Jo, druhá generace by to měla být, minimálně na třech místech o housenkách vím, menší i větší
Příspěvky uživatele
Skeeve
Kdybyste se obtěžovala si zjistit nějaká fakta, asi byste měla jiný názor - část práce vykonával bez nároků na honorář a ty slavné nemovitosti jsou nějakým způsobem vázané na rozhodnutí dalších lidí a jeho paní s nimi nemůže nakládat dle svého..
Princip Donia je ten, že pokud se vám to nelíbí, můžete přispět na něco jiného, nebo taky na nic, ale klidně l do toho dál rejte!
Anonymní:Améba zabila chlapce (†11) na Slovensku: Je mozkožrout i v Česku? Odborník popsal rizika
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/815847/ameba-zabila-chlapce-11-na-slovensku-je-mozkozrout-i-v-cesku-odbornik-popsal-rizika.html
Kdybyste si radši přečetl heslo Naegleria fowleri na Wiki, nemusel byste tu kopírovat bláboly o mozkožroutovi..
Pár minut a máte konkrétní informace
Já jsem se staral o venkovní nádrže se zvířaty, některé byly zcela nebo zčásti naplněné vodou, takže jsem se vzdělával v oblasti venkovních filtrů a čerpadel a ta věcička mě zaujala, byť pro naše potřeby neměla úplně význam..
Existují i ruční, koukám
Záleží samozřejmě na spotřebě, ta věcička z odkazu má 370 w, ale taky má brát 6 tis l za hodinu, stačilo by i něco slabšího, to ani v tom rezervoaru nebude 🤔
Zrzavci:Skeeve - to je ale na életriku, nebo ne? Já nějak mám pocit, že to v divočině má Horsana bez elektriky. Pak právě by bylo lepší to aku čerpání???
Absenci elektřiny jsem do výpočtů jaksi nezahrnul 😬
Jelence běloocasé znáte?
Tenhle typ mám na mysli, ale viděl jsem i menší, užší..
Horsana - existují čerpadla pro průmyslovou výrobu, určená k vyčerpávání nádob, sudů atd skoro do sucha a nejsou rozměrná, průměr pár cm, aby se s nimi snadno manipulovalo, případně zkusím najít
Jen by bylo nutné ideálně zabezpečit proti nasátí zeminy, písku..
Vzduchování - když nemáte možnost zvětšit výrazně objem vody, se stoupající teplotou klesá objem kyslíku rozpuštěného ve vodě, nucený oběh, jakékoliv vhodné čerpadlo, situaci zlepší, spotřeba proudu nebývá vysoká
Nebyly by lepší venkovní výběhy s možností zimování, pokud by šlo o evropské druhy zmijí? Netuším, zda máte možnost vybudovat..
Já nemám jiné informace než ty veřejně dostupné, jen vím, že přeprava exotických zvířat může být neskutečně zábavná - popisovali případ, kdy Poláci měli špatně navrženou přepravní bednu pro nosorožce, on rozmetal vršek a stoupal předními nohami po vodorovně umístěných vzpěrách výš, tuším, že ho museli přispat ; dvorská zoo má přímo tým specializovaný na přepravu zvířat,který má neustále co dělat,jejich služby využívají jiné zoo
Spousta konkrétních informací jak veřejně dostupná - zoo vydává věstník,kde mimo jiné popisovali okolnost minulých transportů, spolupráci s armádou na dopravě a další..
Vy byste to jistě zvládl lépe, že? Sedovat polodivokého koně, obstarat letadlo, dojednat dohody s kazachstánskými vzdušnými silami, postavit ve stepi aklimatizační centrum a zajistit zodpovědný personál.. Go on!
Dnes so používají návnady se zpožděným účinkem, aby se vyblokovali ochutnávači, což bývají mladí nebo naopak starší, nezapojení do rozmnožování, takže opatrně, i otrávené zvíře se může ještě nějakou dobu pohybovat a stát se kořistí domácích zvířat.
Nejlepší metodou šetrnou je snad pes, krysař, který zas bude představovat určité riziko pro doma chované hlodavce atd
Ono nevidíte v reálu nic, jen jsou najednou cákance na skle nebo víku boxu, používám při nutné manipulaci ochranné pomůcky, včetně štítu obličeje, ale těch plivanců bylo zatím minimum a jediný jsem nezískal já - chce to dopřát jim klid a naučit je, že akce okolo nich probíhají s určitým záměrem, krmení, čištění.. Ony jsou dost inteligentní 😏
Inzerce je.. všelijaká, na teraristice inzerují výrobci mladých, profesionální prodejci, a kraby nabízí importér, to jsou lidé, kteří budou inzerovat kdekoliv, aby ulovili koupěchtivé dušičky + ten šikula z jižních Čech s hroznýšovci, které nabízí už několik let..
Já vám něco přidám do seznamu možných fobii, jo?
Kobra zebrovaná ( Naja nigricincta), dospělá samička, cca 180 cm, pohotovostní postoj při vyrušení v noci, připravená plivat - trefí se na 2-3 m s jistotou do obličeje, zvládnou až 5 m cca, ale snižuje se přesnost zásahu
Já byl včera mrknout na stavbě budoucí dálnice D11, takže prostředí nic moc, hodně nic moc, pod lomem pak protéká potůček mezi skalami a tam už je fajn..
Já nejsem posedlý km, jen mě zajímá ujitá vzdálenost, protože se pohybuji přírodou, často mimo značené trasy..