Já bych si na ně počkal, okolo továrny na čokoládu je alej třešní, ale nestíhám to - všechno orvané jak začnou červenat, a olámané i koncové vrcholy větviček - někdy bych žil radši kdovíkde, mimo lidi 🙄
Příspěvky uživatele
Skeeve
Pokud je budete chovat správně, s výrazným zimním poklesem teplot, vyřídí si to na jaře samy, tyhle záležitosti 😉
Až na to, že někteří alergici mají problém i s výměšky slinných a jiných žláz a nespasí je ani toto..
Tělo je neuvěřitelně citlivé a pokud se rozhodne, že je něco problém, je to problém
Jetel může ublížit játrům? A má to případně na svědomí jen zvrhlý? Díky
IP přidělí poskytovatel přístupu k netu zařízení, ne uživateli, takže pokud bude psát z pc v práci, a ne telefonu svého - třeba - bude mít zase jiné IP, aspoň tak jsem to pochopil, takže ho stejně nebudeme umět přiřadit k té určité osobě
Případně mě někdo znalejší opraví.. 🤔😉
To bylo, pokud se nepletu, ještě před vzkříšením Fauny, že psal někdo za Lupuse a Balu přece..
Na Fauně byla ta diskuze pro nereg mnohem šťavnatější, ale často se to zvrhávalo do hádek a vzájemných urážek, takže bych s tím byl opatrný
A důvod toho, proč se někdo vydává za jiného, se známou přezdívkou, mi nedává příliš smysl - vyvolat rozmíšky, ztrapnit toho původního..?
Nechte se od té slavné AI aspoň naučit češtinu a něco pravopisu, když už se tady - zase - rozkřikujete jak na velbloudim trhu! Histerie..!?
Mě je připomínaly vzhledem i chováním, byť jsou podstatně klidnější, já se systematice věnuji jen omezeně, není to nic jednoduchého, obsáhnout jakoukoliv větší skupinu..
Já vycházím z knižního infa, osobně jsem měl zebrované, k jiným druhům jsem se nedostal, ještě pak myši Neumannovy k nim asi spadají, ale ty měla jediná chovatelka u, nás, pokud vím
V chovech je myš zebrovaná, páskovaná a čtyřpruhá, s podobnými nároky, a celá skupina je mnohem rozsáhlejší samozřejmě 😉
To jsou hrozný bláboly, jako obvykle - pokud punčoškáři míní nějaké Mygalomorphy, ti své úkryty neopouští, vždyť u některých druhů ani nemá úkryt východ - pavouk ho prorve, vtáhne kořist dovnitř a vše opraví, určitě nebude vylézat ven, aby mohl zabít svého chovatele..
Stát se mohlo cokoliv, ale zvířata bych z toho spíš vyloučil
Jasně, a larvy čolků v tvrdých podmínkách, nebo dospělí čolci druhů více vázaných na vodu, jako T. cristatus, také
Skokani ve vode zimují naprosto běžně, hlavně ti ze skupiny zelených
Kopřivu stačí pečlivě vykopat, má výrazné žluté kořeny, obvykle pak ještě jednou zbylé, a je vyřešeno, bez násilí
Predjamski grad, Slovinsko, už jsem si to našel
Ten hrad je známý, Slovinsko, Chorvatsko, nevím přesně, za ním je jeskynní systém v té skále..
A že mladí chovatelé směřují jiným směrem, než jsou králíci, holubi a hrabavá, jste si nevšiml?? Proč na to reagovat a nabídnout nové možnosti, že? Takhle můžete zůstat v tom svém užitkovém středověku sami, poslední aktuality na stránkách byly při mé poslední návštěvě staré kolik let atd.. Hodně štěstí přeji
Chovají se isopody ze Španělska i severni Afriky, ty budou zvyklé na trochu jiné teploty než ty naše druhy..
Terárka na okně bych se bál, že v něm zvířata v létě uvaří, ony zas nebudou tolerovat kdoví co, v přírodě se uklidí mezi kameny nebo prostě do chladnějších prostor s nějakou minimální vlhkostí
Ono také záleží, pro které druhy - ty nejmenší mám jen v krabičkách nebo teráriu vhodném třeba pro pavouky ( Epidares nolimentagre) , některým druhům je 60 l box málo a ocenily by na úspěšné svlékání větší, namátkou Tirachoidea biceps..