na nohy ještě dobrý. šikovný kozel postříká i vous, proto ho taky má.
na nohy ještě dobrý. šikovný kozel postříká i vous, proto ho taky má.
takový to masičko, co by šikovný veterinář ještě přivedl k životu, to můžu. suši jsem měla včera. a well done steak, to je hřích na gastronomii, vždyť to ani neklouže do krku
mám super filipínský recept na chicken nuggets, vezmete jednodenní kuře, vhodíte ho do horkého oleje, neškubat, nekuchat, osmažené se to jí s kořeněným octem a okurkou
občas máme něco navíc, ale ještě jsem neměla odvahu.
pokud měl normální maso, nemohl to být cemanský kohout. oni mají fakt černý sliznice a všechno vevnitř.
to hedvábka je černá jen na povázkách a ve vazivu.
cemanka
akorát že na jaře je to tam jak na václaváku.
Asi takhle. Pelíšek u krbu.
✔️
venčí se blbě, kdyby byla nora menší dala by se pouštět místo draka
viděla jsem jen pár mechů a ani jsem neměla náladu je fotit, protože bych si musela odbabušit ruce
Ledový vítr mě nebaví, to je člověk pak zmrzlý jak sobolí hovno.
oni ale nechtějí žít jako majoritní většina. to je prostě základ toho problému a to, co si musíte uvědomit. kdo se chová jako bílý je za vyvrhele.
je to třeba jako kdyby někdo navrhl, že vám postaví vesničku s krásnou mešitou a dostanete pytel na hlavu zdarma a ještě vám ho v komunitní prádelně budou s úsměvem prát a v televizi budou krásná kázání o mohamedově životě, že budete mít radost a zapadnete.
jj, v západní evropě normál, že dvanáctiletou odvezou do pákistánu a provdají za bratrance, nebo že holčičce fiknou kačenu a nikdo ani necekne, aby se náhodou opičky a aktivisti nezlobili.
Je takové teplo, že létají můry (je to zimovnice, ale to je detail)
v pěti měsících už je všechno spadlé někam dolu a na tele se rektálně ani nedosáhne.
nevyřeší se to. tohle je třeba obrovský problém pakošů a ve velké británii mají úplně ale úplně nejvíc vvv, ale nevede to ke zvýšeným úhynům jako spíš k obrovské zátěži zdravotního systému
no a zadavatelko, u vás už se někdy otelila?
to je prostě zase jen rozmazlenost teplem 😀
u mě byste nahatá spát nevydržela a rychle byste i poznala, že pohodlné spací ponožky jsou pohodlné.
to vzniká, když je v místnosti příliš horko na spaní, to odkopávání
vám zaručuju, že u mě byste se neodkopala.
to nebude fungovat. ta kultura je prostě příliš odlišná navíc na nedůvěra je oběma směry, stejně jako my na ně koukáme jako na necivilizované primitivy pro ně jsme taky nepřítel. tzn. oni od vás nic nevezmou, pokud si to nemůžou vzít sami a gadža napálit, podvést, okrást, a už vůbec nečekejte nějakou vděčnost nebo dokonce práci nápodobou.
v podstatě jediný co se pro dlouhodobý smír může udělat je tu komunitu prostě zrušit.
ještě se zeptám: to zvíře je kráva nebo jalovice?
řešení neexistuje, respektive je tak fujky, že se o něm nesmí ani mluvit. ale u zvířat to funguje, vykastrovat, mladým najít nové domovy, staré a neochočené vrátit do lokality.