pokud mu to připadá zbytečné, tak si asi myslí, že to je ten hemangiosarkom, jinak si to nedovedu vysvětlit.
pokud mu to připadá zbytečné, tak si asi myslí, že to je ten hemangiosarkom, jinak si to nedovedu vysvětlit.
každopádně teda v případě hemangiosarkomu je medián přežití po operaci bez chemoterapie 66 dní bez ohledu na to, jaké vitamíny koupíte
no a pokud je to něco neškodného tak bude žít opět bez ohledu na vitamíny.
no, škoda, že tu slezinu neposlali, stálo by to míň peněz a nervů než chodit teď opakovaně na sono.
ale i tak se možná vydělávají peníze, co já vím :/
hele blbý, protože nic nevíte a ty zbytečný biopsie a histologický vyšetření slouží právě a jen k tomu, abyste něco věděla
totiž prognóza psa, který měl na slezině nádor a má metastázu na játrech, i když malou, je špatná a to tak, že velmi
ale pes, co si udělal na slezině krvácející hematom a na játrech má malé ložisko nodulární hyperplazie může normálně žít jak kdyby nic neměl
no a vy teď nevíte nic.
tady si tasemnici pořídila z těch hrabošů i nora. asi t.crassiceps, ale podrobněji jsem to zkoumat nechtěla 😀
taky záleží, kdo hledal a jak víme, že to je nádor ve smyslu karcinom a ne metastáze něčeho jiného nebo nodulární hyperplazie, která je zase na druhou stranu úplně neškodná.
ale tak u hrabavé drůbeže a hpai je představa nějakého bezpříznakového nosičství spíš lichá.
problém je v tom, že podobně bláhová je představa, že když vám to praští do hejna a nikomu to neřeknete, že vám něco zůstane.
micro je co?
jinak nějaký vitamíny jsou celkem k prdu. to chce nějaký rozumný staging, případně pokud je to solitérní opravdu malý tumor, tak se dá vyoperovat a dostanete krásnou remisi.
tak ono proti škrkavkám je docela solidní věková rezistence
ale proti tasemnicím nikoliv a pak to asi záleží na konkrétním infekční tlaku, tzn. počet nakažených hlodavců v okolí x kolik jich kočka sežere za daný časový úsek
kdybych neodčervovala, tak mi lezou články po ložním prádle a pobliju se.
ono hlavně to odporuje zásadám praxe a lege artis postupu. antibiotika se prostě dávají při prokázané bakteriální infekci, nikoliv na “je divnej”.
akorát že fakt, že je to roční nevychovaný pes, opravdu není a nemůže být důvodem, proč ho nechat zabít.
zrovna noru ani ne, ona je od jakživa děsně žravá. takže prostě i v nemoci je krmitelná.
tak pokud není možná operace, je možné podávání léků proti bolesti, třeba.
pro halal porážku to (zatím) platí, proto to výborný chce, určitě jen z dobroty svého srdce, změnit. aby to mohlo jít normálně do tržní sítě.
no a stejně tak psa nelze porazit na jatkách, takže ho nelze uvádět do oběhu, ale pro vlastní potřebu můžete úplně stejně, jako třeba morče.
od prvního dne
regulace populace a tak, pod to se slepá štěňata a koťata schovají úplně s klidem.
jasný, svůj názor vyjadřovat samozřejmě můžete. myslíte si, že slípka nemocná chřipkou si zaslouží stejnou ochranu jako bobr. což je divné, ale právo na to máte.
no tak prostě nevěřte divným diskuzím, které se pokoušely hledat příčinu vyhynutí té drůbežárny někde jinde.
odčervovadla pro kočku jsou celkem na jedno brdo, takže je úplně jedno, jakou “kvalitu” vyberete.
drontal pro kočky je velká ochucená kráva, kterou odčervíte kočku, co to sežere dobrovolně a kočce, která to nebude chtít, to násilím nenacpete. takže asi takhle, u mě použitelné na 2/5, které by se tím chtěly odčervovat po kilech a ta ten zbytek mám něco jiného, nebo je jednodušší mít něco jiného na všechny.
to něco jiného je většinou milpro. ne kvůli kvalitě, ale protože je to pidi tableta na 4-8, slovy čtyři až osm, kilo. cestal je mnohem větší a placatá a macík by musel dostat dvě, což by byl zbytečný boj.
jo tak proto se v eu schválil hmyz pro lidskou potřebu 😀 aby nevadilo, že v létě ty zdechliny rychle dostávají nový život