To je od Vás tak hezký, že jste si ho vzala. ❤️
Hodný lidi ještě žijou.
Lepší konec života si nemohl přát.
To je od Vás tak hezký, že jste si ho vzala. ❤️
Hodný lidi ještě žijou.
Lepší konec života si nemohl přát.
Teda.
Překrásní psi.
I paní vypadá sympaticky.
Za těch sedm let se to teda nějak zvrtlo..
Nebo se možná k tak dobrý trávě doma nedostane?
Tak si to užívá a přesně jak píše Verun, nejde mu to spolknout. Nescházej mu zuby?
Nebo mělo štendo průjem ze stresíku, jeli na veterinu a tam je vyděsili, aby je podojili.
Mně vyhubkej nepřijde, je štíhlej a je to fešák.🥰 On ještě nabere svaly a zmohutní.
Být to můj pes, určitě bych mu vařila, chtěla bych vědět, co mu dávám a pes by měl z jídla větší radost.Kmila bych ho když jíte vy , “ tady má páník, tady má panička, tady má Jakýsek ”. Není to žádná raketová věda, ani žádná velká práce.
Když jsem ještě krmila granulema a pes měl nějaký zažívací problém, vždycky mi vet doporučil ať vařím dietu a vždycky to pomohlo.
Je ale možný, že se budete muset už navždy rozloučit s “ dokonalými”, snadno sbíratelnými bobky ☹️.
Nemám zkušenost. Poslali vám lékařskou zprávu ?
Chtějí nějakou kompenzaci ?
Však taky nemýšlíte takový blbosti jako já.😅
To je starej bývalej kurník, trochu vyspravenej.
Já bych dala přednost tý psí boudě, ale já boudu tak před třemi týdny rozbila a vyhodila..,nikdo tam nechodil . Nojo no, tak je to vzdyčky.., jak člověk něco vyhodí, hned to potřebuje.
Tak hurá;)
Na Třebotov. Nebo zkus vygooglit Slavičí údolí, to je i hezký výlet. Na Slivenci už jsou posečená pole. Ale strništně, no..
Tak opět podle dědečkova hesla “ není to ideální, ale službu to udělá”.🤣
Ten plůtek přijde pryč, je jen na prvních pár dní.
Snad ta výška stačí?
V dosahu MHD nevím, ale mohly bysme kousek popojet.. Ale ne tak brzy ráno.😅
Je to otrava☹️.
To víš, že se na tom zase podílel Dorouš, dal mu bodyček jak sviňa, hajzlík.
Škoda, jak se teď trochku ochladilo, je teď v takový cvičící náladě a i ty protimravenčí sušenky na stopu jsem napekla a chtěla vyzkoušet ☹️.
Děkujeme za účast.❤️
Zatím si to tedy užívejte za nás!
Jak Vám závidím🙂!
Vovčáčak vypadá hoodně akčně!
To je nějaká seriózní pomůcka, ten padák nebo jen taková sranda?
Já jsem taková otrávená, vzala jsem si teď dovču s tím, že se budu víc věnovat psům a trochu se dostanu do formy, že poránu si vždycky dáme tak deset kiláčků a každý odpo budem chodit plavat, nasmlouvala jsem si obrany na příští týden..
No, a dneska si Fram zrakvil prstík na noze když rychle vybíral zatáčku, na nohu nedošlapuje, u vet jsme zatím nebyli, ale vypadá to na klidový režim a máme po žížalkách ☹️.
Koukám, majoránka, tymián, levandule, máta.. česnek ten teda asi ne..
Majoránka by snad mohla být v pohodě.
Jdu googlit.🙂
To bych dělala z vařených nebo lehce restovaných. Oni syrový nechtěj ale takhke je to topka. A vařený maso taky přidám. Přemýšlím, jestli není nějaká bylina, která mravencům vyloženě nevoní a psi ji mají rádi nebo jim nevadí.
To jste mě přivedla na myšlenku !
Ono ani suchý moc na stopě nepomůže, mraveci jsou tam hned. Teď to dělám tak, že něco cvičně rozhodím, chvíli počkám jestli na to půjdou a občas se stane, že je oblast mravenců prostá. To maso dávám za nalezení předmětu, mám ho v kapse.
Tak děkuju za inspiraci, jdu googlit🙂!
Zkusím, díky.
Člověk stejně nemá co na práci.🤣
Ale fakt, asi to zkusím na stopičky, kdybych dala i játra, myslím že by to byl úspěch !
Oni se snaží ty granule dělat tak, aby to byly ty cihličky, protože lidi ve městě to hodně ocení a bývá to hlavní kritérium výběru krmení.
Jak se to přirozené nedokážu posoudit, ale divoké psovité šelmy to tak rozhodně nemají a moji psi teda taky ne.
Když krmím skelety vypadá to jinak než když včera měli restovaná játra. Řeším jen extrémy.
Jediný, co mým psům nedělá dobře, jsou různé průmylové pamlsky i když jsou drahý a od celkem seriózních značek, po tom se často pozvrací, teď třeba všichni svorně odmítli sušené kuřecí jerky, i když jsou bio eko bez aditiv, něco jim tam nesedí.
Takže jako odměny používám syrové nebo vařené maso ( dost prasárna) nebo často odsuzované piškoty nebo tvrdý sýr, ale ten mi připadá zbytečně slanej.
Já měla u těch třešní opravdu starost, nikdy jim takhle nechutnaly, byly letos jako med. Strom obrovskej, vysokej..
Nakonec jsem to řešila tak, že jsem jsem je vyfujákovala, rychle posbírala mísu třešní, bleskurychle vypeckovávala a nastřídačku rozdávala.
Teď zas začínají broskve, těch je málo a všichni myslím pecky nechávají, ale stejně křičím : “ Počkejte, počkejte, panička dá!”.😂 Fram za mnou tuhle přišel a vyflusnul mi pecku do dlaně, asi získal pocit, že je to něco o co obzvlášt stojím.
Vnoučata jsou z toho tak zblblý, že za mnou chodí abych jim je taky vypeckovala.😅