Nojono, těžký na dálku..;(
Však se někdy snažím…
Nojono, těžký na dálku..;(
Však se někdy snažím…
megi-the-pes:Je to tak, někdy je to mezi psy drsná držková, my ale nejsme zvířata
a máme výhodu té 2. signální
a vůbec jsme trošičku inteligentnější.
Já teda “ psí řeč” hodně používám a mám a tím úspěch. Jak konejšivé, tak varovné signály.
Oni tomu rozumí, mají to vrozené a uklidňuje je to.
A s vnoučaty batolaty taky mluvím “ dětskou řečí” a posunky, mluvit je teda taky učím, to je jasný.
Já bych jen podotkla, že základem dobrého soužití je dobrý výběr psa.
To je něco, co opravdu umím, to se musím pochválit🙂))
Teď zrovna odjeli kamarádi , bydleli u nás pár dní a moc si pochvalovali, jak jsou naši psi přátelští a byli nadšení, jak mezi sebe hned vzali jejich fenku a ta malá závislačka s nimi chodila sama bez páníků na zahradu a byla moc šťastná.
Výchově tedy věnuju velkou péči, ale hlavně jsem si všechny psy dobře vybrala protože jsem už starší a nestojím už o žádné výzvy tak jako dřív.
Píšete, že stojíte hlavně o vděčnost. Vděčnost se často zaměňuje za kontaktnost a příchylnost , hledejte tedy takového pejska.
Sardulah, máte Kanimůru strašně rozmazlenou a omlouváte to plemenou příslušností a povahou, chápu Vás plně, nám to s Framíkem úplně stejně🤣.
A o jaké šteně se vlastně jedná? Myslím plemeno ?
Nene, to prý vůbec právě.
Jen Terven vznesla dotaz, jestli někdo nezná cvičák, kde se NEcvičí podle “ staré” školy.
Tak kamarádka říká, že chodili k Severíně Francové do Veselice , všechno prý probíhalo veskrze pozitivně a naučili se základní poslušnost. Dlouho tam ale nepobyli, s malým voříškem neměla kamarádka žádné velké ambice 🙂
Jak je má pan Bůček ? Je to pořád anděl a malý génius v psím tělíčku ?🙂
No, a to právě troll dělá, všichni se rozhádají, všichni jsou zaujati jenom jím, všichni zažívají nepříjemné pocity, ostatní diskuze vázne.
Ani Vy proti tomu nejste imunní, vždyť přispíváte už několikátým dlouhým příspěvkem do tématu, kteté považujete za směšné a nevýznamné a Vaše příspěvky jsou hodně nasrané ( a konfrontační) i když je zakončujete pozdravem plným lásky 🙂).
Takže, ať už je trollík kdokoli, odvedl dobrou práci🙂!
A kde?
Ta druhá a třetí fotka, jak srazil toho figuanta na zem..!
Tak to je hustý !!!
Vovčáčka chystáte už na trojku ?!?
Já se picnu !
Venca je imponující,.
Budu muset příště vyfotit i Dorouše, ten kouše kolie styl🙂))
Zkusila jsem obojí a nelze porovnat 😅
Vypadá parádně, jak má toho rukávu plnou hubu !
Moc krásnej pesan, ještě navíc🥰
Kolik teď Vovčáčkovi je ? Už máte nějakou zkoušku nebo se na na něco připravujete ?
Já to říkám, umíte všechno !🤣👍👍👍
Ale celkem profi 🙂)
Tož Slováci byli napřed 🙂
Orla.
A mohl by to být i drak !
To je překrásný.
Ŕekla bych, tak intuitivně, že se jednalo o třídy pro děti s matematickým nadáním. Možná podle Rubikovy kostky ?
Asi nadaní na matiku.
Potkala jsem hodně dětí v pásmu geniality, dokonce jedno moje dítě tyhle kritéria splňuje:).
Pro tyhle děti je důležité, udržet je co nejdéle v dětském světě a mezi vrstevníky, emoční vývoj za rozumovým zaostává, tohle prostředí by pro ně nijak obohacující nebylo..
Mysl si můžou tříbit třeba v Mense, jsou tam progamy pro nadané děti, i různé hry atd. nebo třeba v nějakém kroužku mladých přírodovědců, jsou tady v Praze na opravdu vysoké úrovni a zase, potkají se tam podobně nadaní vrstevníci.
Skaut, sport, to tyhle děti potřebují, ne tady lovit drby a v jedenácti ponocovat🙂.
Tedy kdyby..