Posílám pár fotek Framíka ze cvičáku, děláme “ obranu”;).
Klučík si dává velký pozor aby se nedotknul figutanta ani se o něj neopřel (učím ho, aby byl k lidem něžný a opatrný, tak nám to teď překáží) ale rukáv ho baví a na briarda prej dobrý🙂)).
Posílám pár fotek Framíka ze cvičáku, děláme “ obranu”;).
Klučík si dává velký pozor aby se nedotknul figutanta ani se o něj neopřel (učím ho, aby byl k lidem něžný a opatrný, tak nám to teď překáží) ale rukáv ho baví a na briarda prej dobrý🙂)).
Nejlepší je, psa dobře a opravdu do sytosti krmit doma a naučit ho, ať si venku nic nebere, to se naučit dá ( když pes není extrémní pažravec), ale nejde to úplně po dobrém, bohužel, musí se to dělat averzivní metodou aby to bylo spolehlivé.
I kdybych takle vychovaného psa měla, bála bych se ho nechat bez dozoru v sousedství travičů.
Jeden z mých psů je hodně opatrný a vybíravý v jídle, nesní ani nic nezdravého, tam bych skoro věřila, že si nic špatného nevezme, ale ten už se tak narodil.
Tedy Bobčo, ta vánočka je jak z reklamy na Vánoce ;)!
Kilian, Ty jsi dáma každým coulem, ten Tvůj smysl pro detail obdivuju a sama toho nikdy nedocílím ;(. Mám sousedku, takovou mladou holčinu z jižní Moravy, ta by určitě určitě dečky naškrobit a napnout dokázala, šila s mamikou i kroje.., taky umí všechno, něco jako Bobča ;).
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 27.12.2024, 00:45:16
Já jsem si čepici nasadila jen tak ze slušnosti, ale pak jsem se podívala do zrcadla a… bomba ;)!
Dečka je po babičce, praprabičce mých vnoučat, háčkovaná v hospodyňské škole ;) a kolotoč z Hornbachu, taková blbůstka pro děti, točí se a hraje koledy nebo se jen točí;).