Přesně tak.
Příspěvky uživatele
Doron
Ten článek je prostě napsaný úplně špatně a neodborně, veřejnost se tam žádné relevantní informace nedozví, naopak je zcela zavádějící.
Taky se přikláním k tomu, že ho psala AI.
Posloužil jen k tomu, aby novinář dostal výplatu.
Stejně jako neříkáme třeba Moravané.
V hovorové řeči se prostě nepoužívá.
Ale co je tedy pravda ?
Příšerný.
Zrovna jsem tu houbu asi před deseti dny dostala. První dávka kefíru se moc nepovedla, možná proto, že jsem to kvasila bez přístupu vzduchu. Bylo to takové nasmrádlé ;(.
Teď jen přikryju gázou, nechám v pokojové teplotě a za takových třicet hodin je kefír hotový. Když necháte dýl, je kyselejší. Musí se dávat do čerstvého mléka ( smetany). Zatím to jde na dračku, každý den udělám litr, lidi i psi to pijou, jen Gučka, kvůli kterému jsem to pořídila, to nechce;(.
Kombuchu mám taky, vypěstila jsem si ji z malého slizíku, který zbyl na dně lahve kombuchového nápoje koupeného na trhu za 100kč, takže jsem jí tomu prodejci vlastně ukradla🙂)). Tam trvá fermentace čaje tak týden. Teď jsem udělala třetí dávku a už je to fakt ono.
Takže u nás se teď stále fermentuje🙂)).
Coudas:Já osobně velmi rozlišuji výraz “pražák” a “pražan”. Ano, proto se pražáci strašně rozčilují, protože “pražák” je v určitých kruzích nadávka. A každému pražanovi to vždy vysvětluji, když chce 🙂
Rodilí Pražáci výraz Pražan vůbec nepoužívají, mluví se tady nespisovně přece..;)
Jinak vůbec nechápu, proč jsme tak nepopulární🙂)).
A Apoquel jste tedy úplně vysadili?
Gučka je dnes už úplně bez obtíží , to je úleva, ale nevím, čemu to mám přičítat .
Musím říct, že je taky hodně citlivý,empatický a inteligentní, i když jako labilní se neprojevuje.
Taky mě ta souvislost už napadla, ale nechci být moc esoterická;)…
To vám oběma moc přeju;)!
Věřím, že nám to taky zabere🙏
Bohužel žádné rychlé zlepšení , ale vet říkala, že se uvidí až po druhé injekci.
Asi jsem udělala chybu, že jsem hned po injekci vysadila Apoquel, takže se zase zubožil a musela jsem Apoquel nasadit zase ve vyšší dávce.
Teď je mu dobře, je veselý, paciny si líže málo, ucho si chodí nechat drbat ale má ho pěkný, čistý. Kvasinky hubíme i lokálně. Až budou pryč, začnu Apoquel pomalu snižovat a zkusím pak vysadit po druhé dávce.
Nebo se přeorientovat na lanýže;)?
Mám tušení, že vám to půjde;)
Tak to jsem moc zvědavá, co budeš vyprávět!
Já jsem přesvědčená, že vám to půjde !
Uvědomila jsem si, že jsem dělala s Framem úplně školáckou chybu. Vždycky, když jsem šlapala stopu, měla jsem ho uvázanýho tak, že na mě viděl . Když mě vidí, nepřehryže vodítko🙂). On pak chrtil tím sněrem, kde si pamatoval, že jsem šla a protože věděl, že chci aby měl nos dole, tak to markýroval a v podstatě jen hledal předměty.
Teď jsem ho nechala v autě a bylo to mnohem lepší, začal opravdu používat nos. On se opravdu hodně orientuje zrakem a paměť má jako slon.
Lenocka:My jsme západní Čechy. Dřív byla trenérka za Berounem, dnes u Tachova.
Z Prahy rozhodně velmi doporučuji Libušín u Kladna, je tam skvělá milá trenérka. Nejlepší spojení je přes FB skupinu:
Děkuju🙂!
Škoda, no..
To je legrace, můj vnuk říkal outkovka? ( snad nějaká plstnatá či co, ne ta pestrá).
Ale je mu čerstvě sedm, tak na něj ještě moc nespoléhám.🙂
Pravil, že v dřevokazných houbách se zatím moc nevyzná, že se tomu bude věnovat později, až se naučí číst 🤣.
Jestli to trefil nedokážu posoudit, ale moc se mi líbí, jak to u nich ve škole vedou;).
Musela jsem odmrazit lednici, tak dneska měli psi jídlo vařený, z toho, co zbylo v mrazáku. A byla to vepřová kýta ( pochopitelně Lidl akce🤣) a balík mražených fazolek plus rýže.
Vypadalo to docela pěkně, chtěla jsem jim užrat.
Nojo, ale to bych jim to nesměla předtím omastit vyškrvařeným dančím lojem s lojovými škvarky🙂)) , já jsem fakt strašnej šetřílek, znáte někoho, kdo by škvařil dančí sádlo?😂
Úspěch byl ale velikej;).
Z Prahy;(
Lenocko, a kde pasete?
My bysme to chtěli taky zkusit;)