Aktuálně: 2 693 inzerátů262 753 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Anet10

Anet10
Anet10 08.01.2025, 17:38:16 xxx.xxx.38.180
Ronja s motejlem:

Anet10, omlouvám se, nedošlo mi, že mám ty odkazy přehozené, ty Protectory (viz Marcelaamax) měly být první. Příspěvek jsem psala, abyste si případně ušetřila do sportu cestu a ono  k tomu stejně došlo☹.

Ony i ty modrý jsou fajn, ale ano, ne do mokra.

Tak držím palce s výběrem, v MushGo dobře poradí, a hlavně přeju úspěšné a brzké dohojení.

Jeje, to se vůbec neomlouvejte, oni je ve sportisimu na prodejně neměli, tak jsem objednala a na prodejnu přišly, tak jsem šla vyzvednout, ale fakt to byl tenký hadérek, na ven fakt ne. Už mám po konzultaci objednáno v Mushgo a ještě jsem vzala tu od Komínka, jak dala odkaz janaa. Zítra vyzvedávám ve výd. místě zásilkovny. Pak dám vědět. Ph a jaké vy kupujete na caníky popř. ovčouna botky? Odkud a jakou velikost? Naší se ta packa pěkně hojí, ale do budoucna, kdyby se něco stalo

Anet10
Anet10 06.01.2025, 16:56:26 xxx.xxx.38.182
Ph:

psi na tech videich jsou pracovni - maji obrovsky drive, motivaci - jsou ochotni se zabit, poskodit kvuli odmene. To nejsou zadne triky.

Je jim jedno jestli lezou po stromech nebo napr. hledaji ztracene lidi, zadrzuji nebezpecne pachatele -budou pracovat ve stejnem nasazeni a udelaji vsechno, aby uspeli.

Rozumny psovod to vi a nenecha je delat veci, ktere jsou pro ne nebezpecne. Coz neni vzdycky videt i na tech videich. Ne, to neni neco co by mel clovek jen slepe obdivovat nebo chtit nasledovat.

Obdivuhodne je to nasazeni tech psu, jejich povaha -ale ne vzdycky to, co je nechaji delat

Rozumny psovod to vi a nenecha je delat veci, ktere jsou pro ne nebezpecne. Coz neni vzdycky videt i na tech videich. Ne, to neni neco co by mel clovek jen slepe obdivovat nebo chtit nasledovat.  

Nevím, no v životě bych nic takového psa dělat nenechala, natož abych to obdivovala. Naprosto s vámi souhlasím. Mám taky takového pošuka, přijde mi to jako malina v ovčáckém těle, musím ji furt spíš dávat do klidu, přestala jsem s ní cvičit i na balonek, vrátili jsme se k pamlskům, protože na balonek je úplně přetočená, kvůli balonku by se i zabila, neví kam šlape, když hodím balonek, letí a vrazila by hlavou třeba do stromu. No, je s ní práce moc, o hodně líp se mi cvičil klidný exterierák, takže Doron, buďte ráda za svého briardíka

Anet10
Anet10 03.01.2025, 21:47:25 xxx:xxx.4544:64ef
janaa:

Jako ochrana před vlhkostí pod botu se mi nejvíc osvědčilo toto https://www.lekarna.cz/pawz-ochranna-boticka-kaucuk-cerna-12-ks/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAst67BhCEARIsAKKdWOmOjSKulrvrJ0Hkyg5niV8JfGlq8ftuMS8FWzYPzurHIh7J7qEq8v0aAoJbEALw_wcB ale nevejde se to na nohu,která je zamotaná do obvazový vaty a kobanu. Samostatně se to velmi brzy prošoupe.

Úplně nejlepší,držící a chránící bylo toto https://www.krmivakominek.cz/product/oblecky-a-boticky/boticky-pro-psy/boticka-pro-psy-ochranna-gumova-se-zpevn/1766 ale ty suchý zipy jsou tam nalepený a za čas se to prostě odloupne. Ale jinak fakt super sedí

janaa, ta z krmivakominek může být taky fajn, kaučuk z lékárny mají bohužel jen malé

Anet10
Anet10 03.01.2025, 21:43:33 xxx:xxx.4544:64ef

Tak v superzoo měli jen L a ten byl malý, no a dnes jsem si byla vyzvednout ve sportisimu tu bleděmodrou, jak dala odkaz ronja a nebrala jsem ji, protože to je jen taková tenoučká látka, kdyby s ní vyrazila ven do mokra, tak je durch. Takže chodí bez botky, ani už nekulhá, má tam prasklinku asi půl cm. 2x denně mažu Alavis hemagel a dnes mi přišel traumapet s Ag, tak jsem taky mázla.  

https://www.benu.cz/traumapet-mirne-mastny-krem-s-ag-15ml  

Na ochranu pacek jsem objednala ze zelené země toto  

https://www.zelenazeme.cz/konopna-mast-na-kuzi-pro-zvirata--100-ml/  

Pohledám nějaké psí botky na Manmat, nebo Mushgo, myslím, že si tam nějaké vyberu, jsou sice dražší, ale určitě se do budoucna nestratí. Marcelamax dík za odkaz

Anet10
Anet10 02.01.2025, 21:57:00 xxx:xxx.4544:64ef
Dafi:

Děkuji-s kamínkem zatím asi nic..

uvidíme co na to má obvodní…

lehce zmínil operaci…

no do toho se mi moc nechce..stačila jedna před rokem před létem,….,

ale říkal,že kamínek je pidi a od toho to není….,

nějaká infejce…

já se taky furt nervuju….

a Vánoce a vše se u nás zdařilo,ale…

třeba ty rachejtle se na té zahradě práskaly,že..

protože kluci-jako švagři..jsou tu doma a můžou si zde dělat co chcou,že…,

a mě to prostě hrozně žere…že 2 dospělý chlapi s vlastníci svoje domy a zahrady,majíci rodiny si sem přijedou a můžou si zde dělat co chcou,protože jsou zde doma….

já to nějak furt nemůžu skousnout….:/

takže tím nechci říct,že jsem simulant,ale,že jako psychika…..

jako jo,to břicho bylo na pohmat citlvý,doktor hnd viděl že je to tím,nebylo to,že si to vymýšlím….

tak bude jsem něco divnýho snědla-pochybuju-se hlídám jak ohař…

nebo bacil..

Přeju brzké uzdravení🌹

Anet10
Anet10 31.12.2024, 22:22:45 xxx:xxx.4544:64ef

I Orinka a já přejeme do Nového roku vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví všem chlupáčům a jejich páníčkům. Zimní fotku bohužel nemám, protože u nás sníh není

Obrázek
Téma: PF
Anet10
Anet10 28.12.2024, 17:54:08 xxx:xxx.86f4:1277
Kilian:

..držím palce ať jste co nejrychleji v pořádku….

Děkuji, je to jak naschvál, dnes jsme měli jet na obrany

Anet10
Anet10 28.12.2024, 17:45:41 xxx:xxx.86f4:1277

Děkuji všem, hned zítra zajdu do Sportisima nebo superzoo a koupím botku a do lékárny pro ten coban, pokud neseženu v lékárně na veterinė v pondělí snad seženu 

Anet10
Anet10 28.12.2024, 12:19:20 xxx.xxx.210.179

Ahoj všem, Ori si někde včera venku rozřízla zadní packu, polštářek, nekrvácí to, ale špatně na ni došlapuje, vyčistila jsem to, vydesinfikovala betadinou a namazala sádlem. Jak jste to řešili? Kde se dají koupit ty botičky na N.O.? Dávala bych jí  ven.

Anet10
Anet10 26.12.2024, 22:12:53 xxx:xxx.4544:64ef
Sarah01:

Naše holky se dnes venčily s barzojikama. 😁

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

No, to je paráda, krásné počasí jste měli, u nás je holo, mlhy, sníh žádný.

Anet10
Anet10 23.12.2024, 22:52:06 xxx:xxx.4544:64ef

Dělám přesně, jak Balu,kromě kukuřice. Zeleniny máme rádi hodně , kdybych byla sama, nedávala bych asi majonézu, nebo jen malinko. Na mísu salátu, cca 2,5-3 kg dávám jednu 100 ml majonézu a jednu 100 ml tatarku pikant s feferony. Většinou tu majonézu ještě pošetřím, nemám ráda takové ty mazlavé šlichty, spíš sušší a sypací. Brambory a zelenina. Ale každý má rád jinak

Anet10
Anet10 23.12.2024, 22:31:40 xxx:xxx.4544:64ef

Sarah, přeju vše nejlepší k narozeninám, hlavně zdravíčko vám i pesanům. Co se Oriny týká, nevím, nevím Balu, jestli by jste ji chtěla, je to pěkný vejlupek, žádný pes ňuňánek, milius, nejvíc mě štve, že vyjíždí po psech, s málokterým se snese. Včera jsme potkali jednu boxerku a s tou by se zabily. Pak Renatu s Montíkem a Orionem(Sarah bude vědět) no a s těma je kámoš veliký. A co se týká exterieru, je to takový běžný N.O. Já na ní vidím chyb dost, byla jsem zvyklá na exterieráky a to je úplně jiná stavba těla. Taky je velká kobyla 37,5 kg, minule jsme byli na obraně a 3 dny mě bolely záda a ruce-svaly, jak vidí figuranta, dá do toho všechnu sílu, jako udržet ji, je fakt tak pro týpka z fitka. Hold nejsem v kondici, no. Acher, brzy se uzdravte a užijte si krásné vánoce

Anet10
Anet10 23.12.2024, 18:04:23 xxx:xxx.4544:64ef

Tím nejkrásnějším dárkem k Vánocům není, co se zlatem třpytí. Je to úsměv, láska, pohlazení. Nad takový dar, žádný jiný není. Krásné prožití Vánočních svátků, v Novém roce hodně štěstí, zdraví všem zvířátkům i jejich páníčkům tady na chovu zvířat přeje  Jana a Orinka

Fotky ze včerejší prochajdy

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anet10
Anet10 13.12.2024, 23:41:06 xxx.xxx.210.164
impact:

Ten eshop je děsnej mor. Zas jsem tam dneska nechala litr. 😂

Ty psí hadry, to je darda, bundy mám 2, vesty 2, dnes mi dorazila od Ščučky zimní bunda protože jsem chtěla s těma rozepínacíma kapsama vzadu, aby se mi vešel pešek, balonek atp. Vypadá, že v ní zima nebude, je vypodšívkovaná flísem, tak ji zítra hned vyzkouším. Jsem sama zvědavá, jinak jsem v zimě nosila normální bundy z obchodu. Já potřebuju hodně kapes, tady jsou 2 prsní na zip, jedna uvnitř bundy, 2 velké vpředu dole a jedna velká spojená ve 2 vzadu. Na Ščučku jsem slyšela chválu, no tak jsem objednala na zimu toto. Čekala jsem na bundu měsíc.   

https://www.eshopscucka.com/damska-zimni-bunda-lady-warm-camo-heart-tyrkys/

Anet10
Anet10 05.12.2024, 22:57:13 xxx:xxx.4544:64ef

Co se šperků týká, nikdy jsem žádné nenosila a ani nenosím, vyjímka je stříbrný řetízek se stříbrnou psí tlapkou a to jen v létě. No a když jsem chodila do práce, tak stříbrné malé naušnice, takové ty pecičky. Zlato nikdy, jsem zima, ani by mi neslušelo, prostě jsem si nikdy na šperky nepotrpěla. K 18. narozeninám mi dala babička zlatý prsten s červeným očkem a já jen tak smutně řekla: Jé, prsten, kdybys mi raději koupila pejska. Dala jsem ho pak mamce, nikdy jsem ho neměla na sobě.  Ani se nelíčím, nepoužívám nic, jen ráno umyju obličej pěnou a použiju krém-hotovo. Dafi, opravdu podle fotek, co jste dávala, na svůj věk nevypadáte. Neřekla bych vám tolik, jste hezká. Já jsem šla letos v červenci o rok dříve do předčasného důchodu, taky mi říkali lidi, že je to překvapilo, že mi je už tolik let, ale já sama vím, jak vypadám a na jejich řeči moc nedám, kor na ty, chlapů z hospody, kterou jsme měli vedle mojí práce. Sarah a jakou používáte  tu korejskou kosmetiku? Od Calthy mám ten rýžový krém s Q10 a druhý s kys. hyaluronovou+ oční kofeinový, ten už kvůli obalu objednávat nebudu, protože se ho na jedno opatrné zmáčknutí vyvalí strašně moc.

Anet10
Anet10 04.12.2024, 22:38:14 xxx:xxx.4544:64ef

Co se vaření týká, tak jsme už oba v důchodu a vaříme denně nebo oběd na 2 dny. Vařit jakž tak snad umím, ale manžel umí mnohem lépe.A nejen vařit, ale peče i  buchty a skvělé dorty, vždycky na narozeniny upeče, korpus i krém jedině z másla, korpus je žluťounký z domácích vajec a vaječně i voní, pečeme spolu i vávoční cukroví. I když uděláme stejné jídlo, vždycky je to jeho lepší, než moje. Nějak tak líp to umí ochutit, no je prostě lepší. Maggi, dochucovadla, podravky, instanty apod. nekupujeme ani nepoužíváme. Já jsem polívková, mám ráda snad všechny. Co se týká názoru lesnížínky na šediny, naprosto souhlasím. Šedá barva je modní záležitost posledních 2-3 let, ale pozor. Šedá bude vypadat jinak na 30 leté ženě a jinak na 60 leté starší  ženě. Mě řekl kadeřník-muž, že pokud já si nechám odrůst na šedo, budu o 10 let starší. Mám tm. hnědé oči a skoro černé obočí, svoje nebarvené. Taky bych se už nejraději nebarvila, zkusila jsem šedivou paruku, no a byla jsem tak už do hrobu.

Anet10
Anet10 03.12.2024, 18:55:00 xxx:xxx.4544:64ef
Irma19:

Vážně? Nějak jsem měla pocit, že už se to pro naši generaci nehodí 🤔

Kvalitu a hustotu bych na to asi měla, roste mi na hlavě toto… v reálu o něco světlejší, cca v hloubce tónu 4

Obrázek

Irmo, nádherné vlasy máte. Mívala jsem za mlada taky podobné, skoro černé, oba moji rodiče byli černovlasí,no a pak jsem se nechala ostříhat a 40 let nosím krátké. Zkoušela jsem se nestříhat max. 3 měsíce a byla jsem z toho na nervy. Na střih a barvu chodím každých 5 týdnů.  CHtěla bych už nechat odrůst na svoje šedivo, ale já to nedávám, odrosty vypadají hrozně, všichni mi říkají , tobě bílé ne, prý by mi neslušely. Tak nevím, pořád to řeším a nemůžu se dobrat toho správného.

Anet10
Anet10 03.12.2024, 18:32:29 xxx:xxx.4544:64ef
Nutrie:

No původně mi všude vyskakovala ta Pet expert, ale nebráním se ničemu . Ohledně reprodukce - vím, že preventivní kastraci třeba neproplatí, ale když je indikována kvůli zánětu dělohy, tak už asi ano?

U Generali platíte měsíčně kolik? Mám fenu 36kg, 5 let.

Mám pojištěno u Generali, ročně platím 4500 kč. Fena N.O. 37 kg. Už jsem i využila, měla v létě problém s uchem. Léčba stála něco přes 3000, protože kromě kapek a výplachů, co jí dali, se musela nechat přispat, aby udělali stěr z ucha. Na veterině mi dali fakturu, tu jsem on line poslala pojišťovně a do tří dnů jsem měla peníze na účtě. Mám myslím do částky 75000 ročně. 

Anet10
Anet10 29.11.2024, 22:16:49 xxx:xxx.4544:64ef

Já beru z DPM, nepřijde mi zas až tak špatné, nestalo se mi nikdy, že by smrdělo, no a některé maso kupuju u řezníka, např. kuřecí v Rabbitu atd. Taky bych zkusila i jiného dodavatele, ale nevím koho. DPM mi maso přiveze v mrazícím autě až domů, zrovna zítra mám závoz. Ty zelené držďky neberu vůbec, já ten smrad prostě nedávám. Asi 2x jsem vzala min. čubě a myslela jsem, že se zbliju, moc nechybělo, mám citlivý nos, špatně snáším pachy, hned se mi natahuje.