…..mohu moc poprosit, občas se mi zdvoji odpověď a už nejde jedna z nich odstranit, pak tu visí dvě totožné….děkuji
…..mohu moc poprosit, občas se mi zdvoji odpověď a už nejde jedna z nich odstranit, pak tu visí dvě totožné….děkuji
..šaty mají tedy krásné a ty ceny na dnešní dobu velmi slušné …já si tedy všechny šaty, tedy na jednu svatbu a dvě promoce navrhovala sama a šíla mi je vždy velmi šikovná švadlena …mám hodně úzký pás a hrudník 70 objem a k tomu velké košíčky….no pes když jsem se vdavala tedy tehdy ještě nebyl, ale obě promoce už se mnou absolvoval….
….no ona Kvitová zrovna tedy není tip na princeznovské….spíš nějaká antická říza….
….no ona Kvitová zrovna tedy není tip na princeznovské….spíš nějaká antická říza….
…..je to smutné…
…..s kotětem bych došla k veterináři, prohlédne ho, dá vhodné přípravky na parazity a budete potřebovat kotě i naočkovat….
..nejvíc pak ta fotka štěněte na holém břuchu prodávajiciho….
….redukují nám holuby…léta jsme měli dva páry na domech, pravidelně vyváděly mladé a byli jsme holubů prosti….pak náhle zmizeli, vůbec nevím proč a houby nám na domech hospodaří tak, že vše pokalené, dostávají se u na půdy….moc mně to mrzí, měla jsem je moc ráda a žili u nás roky….
…třeba by pomohlo tohle…
…..ja vždycky klepnu na ten odkaz od Megi v úvodu tohohle vlákna a dostanu se na jeho fejs…..bohužel to sem neumím skopírovat ten jeho příspěvek… zkuste to Vy….
….jak jste dávala v úvodu odkaz na jeho fejs, tak je to tam jako aktualita…
….já vím, ale na ulici chodi běžně na vodítku a nikoho si nevšímá, takže to vcelku jde..jediný co je fakt nebezpečný je sousedovo buloid a toho Keli cítí na sto honů, takže mně na něj upozorní ještě než ho já vidím….
….ono si časem najdete i kamarady mezi velkými psy se kterými si lze vyhrát….Keliš má své chrti kamarady a tři zrzavce, kteří jsou opravdu něžní…a pak dva flety a miluje všechny rasly co mame okolo nás….na druhou stranu má jen časem prověřené kamarády a ty mu ku štěstí stačí….na cvičáku mezi velkými psy funguje v pohodě a oni také….
..tak ale zase malý pes vám léta bystří smysly jako zrak a sluch a též se naucite svižně se shýbnou a vyzvednout psa do výšky, pokud se blíží nebezpečí …
..tak ale zase malý pes vám léta bystří smysly jako zrak a sluch a též se naucite svižně se shýbnou a vyzvednout psa do výšky, pokud se blíží nebezpečí …
…tak jsem koukla na fejs pana trenéra a je tam aktuálně vysvětleno Jak cvičit nosework a chůzí po kladině…
….už to tu bylo pobíráno v Technice krmení 7.7.2023….
….no znám ze svého okolí jedny přemluvené rodiče a o bocku se starají oni…
….teď?
….střední pudl….sportovní pes, doma nelina, není agresivní a zvládne celá rodina….anebo se jděte na ten cvičák podívat, dnes se tam cvičí všelijaká plemena…uvidíte je v akci, popovidate s jejích majiteli a pak se v klidu rozhodnete…popřípadě jděte na nějakou výstavu se podívat…..