Odpověď na příspěvek uživatele Terven z 19.11.2023, 20:24:18
Zdravím a děkuji, vím, že jste v nw velmi uspěšní a moc vám fandím…..tak hlavně, že už neprůjmuje….já jsem takhle kdysi měla klokanku na hrudník, byla pevná, stabilní a poměrně hluboká, takže jsem v ní měla v zimě kočku zabalenou v dece, když jsem s ní jezdila v zimě na felinoterapie a krásné se tam vešla, bohužel na značku už si nevzpomenu….zkuste na něco takovéh kouknout…
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 18.11.2023, 22:25:43
Zdravím Jani a moc děkuji…no Jani on je ale docela náročný na pohyb, sice se dočkáže i povalovat, ale zase ne dlouho a pravidelně a potřebuje zaměstnat hlavu…tedy má zkušenost..hodně často se jim přezdívá malá borderka… no Keliše zase na cvicaku zvou malou malinou😉
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 17.11.2023, 22:29:07
….díky…..ale stejně ti závidím….jak já bych chtěla velkého psa, ale prostě už to nejde a tak jen na těch závodech tiše závidím…tak ať je ta puberta rychle za vámi…..
Zdravím, tak dneska Keliš první místo v kategorii ZZO1 v ZKO v Jílovém a zároveň získal cenu Jílovsky talíř, která je udělována vždy tomu psů, který že všech závodníků nejvíce rozhodčího zaujme…
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 16.11.2023, 20:32:23
…mám už doma a voní krásně i když prozenu sušičkou, koupila jsem si tři různé vůně ve vzorcích a která se mi bude nejvíc líbit, tu si pak koupím ve větším balení…koupila jsem k vánocům i mamce a kamarádce…