Tu sooooom 🤗
Nedavno som volala s Milanom zo Sihly a ten sa ma opytal, ci sa este trapim na tej svojej Ostrej Luke. A ja ze coooo, ved to je Jablonov!
Potom mi doslo, ze narazal na sklon svahu a okolitych svahov a Ostra Luka sa ujala 😂
A ze sa deju veci!
Minuly vikend prislo dieta, sadol na Nehu, dokonca som ho minutu vozila aj na Garonovi!!!
O cosi skor som odhalila, ze Gustav ma jednu velku slabost a sice kockovy cukor, tak som s nim skusila target a taketo blbinky a zazrak, dnes chlapec sadol na Gustava a uplna parada 😍
Zial, rodicia dnes prisli aj s jeho sestrou, neznasam to decko, chjo, no, co uz, esteze sa koni boji, ale Neha povozila aj ju.
Garonikova sestra stihla minuly tyzden obstipacku na klinike a Liska sa tiez netvarila uplne najlepsie v utorok, nakoniec z nej teda vypadlo cosi ako zatka a ja som sa s omrzlinami a zapalom mocovych ciest odplazila domov.
Od zimy a nevyspatia som pojedla kde co, nasledne som sa potom zesrala jak jehne, ako sa u nas na vychodze hutori, takze som slaba ako mucha.
U nas -15 vystriedal dazd, hoci sneh este mame.
Liska je bez deky, lebo fleesku si znicila a nepremokavu som vylozila u kamosov, ked som k nim chodila po seno (od utorka mam vo vybehu balik, juchuuuuuu), klepala sa, chudiatko malicke, tutununu, uz som kombinovala, co jej obleciem, no, ale medzitym sa ubohe konicky najedli a ked Maxik vysadol na Nehu, rozputala Liska s Gustavom peklo!
Zacali satanit v tom uzkom priestore, v cvale si chniapali do zadkov, Gustav aj do Nehy (udriet ho nemozem) a do toho este obaja na zadne, Liska aj tak hrabala nohami vo vzduchu ako vo filme, divoky mustang hadr.
A vydrzalo im to cely cas, co sa deti vozili, Gustava som potom radsej vybrala von, kde na neho Maxik odvazne nasadol (rodicia mu uz kupili prilbu). Milujem to decko a milujem toho pona. Viem, ze mu minulu sobotu konecne cosi precvaklo v hlave a naplna ma to stastim. Lebo Gustav nemusi, ale chce. A to je cosi, v co som ani nedufala. Minulu sobotu si ako tak nechal mnou dat ohlavku, ked videl vazak, zduchol. Nesilili sme to, proste som mu ju cca o hodinu dala dolu. A dnes (Maxik mu dal ohlavku, ale naopak, njn, musi trenovat) ohlavka, otaze, vozenie a este zvladol aj jeblu Maxovu sestru v blizkosti.
Z toho divadla som ale usudila, ze sa Liska vyborne zahriala pohybom a ze nech na nu prsi, snezi a nech sa ide bodnut.
Este som jej chcela davat omeprazol, lebo som usudila, ze ma vredy, ale no power na to. Nech ich ma aj nadalej 😂