Ja úplne nie som ranológ, ale všeobecne u nás prevláda názor, že Manuka, od ktorej ma v podstate ale odhovárajú kvôli cene, takže zháňam propolis a med.
Med nám došiel a študenti vypatlali celú tubu Manuky počas jednej noci 😂
Objednala som ešte akúsi medovú masť, stojí 13 eur, kým Manuka 30, tak uvidíme.
Ešte čosi na preležaniny, zabudla som názov, Molicare niečo…
Maličkému včera vyskočila teplota, stále našťastie pod 39, kaše včera žral veľmi dobre, to vždy poznám podľa moču, keďže on takmer nepije, no v kašiach je kvantum vody, takže ak je moč svetložltý, tak je jasné, že tej vody prijal až v nadbytku a teda že jedol kašičky.
Študenti to vzali vážne, denne mi referujú podrobnosti, zdal sa im pri dvíhaní lepší, už sa vraj nedvíhal naplocho, ako doska, ale udržal sa v podstate v sterne v popruhoch.
Dnes sa trepal von z boxu, aj by som ho vzala, už som ho aj mala vonku, box sa otvára do veľkej vyšetrovne, no šmykol sa a spadol, úplne mu asi nechýba ku šťastiu ešte zlomený bedrobý hrboľ, no nejako ho asi pred box vyvedieme, Lysenko vždy po prechádzke jedol lepšie, lenže bol v inom boxe a aj v inej budove.
Uždibol aj trochu lúčneho sena, ako, popravde, úplne top kvalita to nie je, tak zháňam nejaký dobrý malý balík, alebo kde by som si mohla nabrať do vreca.
Samozrejme, ryžovky nechce, oni robia konzistenciu trochu mazľavú, pracne som si všetko navážila, zaliala a naservírovala, ale že fuj, njn…
Mám obavu, že o chvíľu mu vypadne kusisko mŕtveho tkaniva aj na pravom stehne, je tam už taká žltá koža a na tom istom tarze aj celkom škaredá dierka.
Takže musím ísť na piliny. Máme aj balené, ale tie stoja skoro ako Manuka, to radšej na pílu.
Všetkým ochotným o chvíľu pošlem číslo účtu.
Je to môj súkromný účet. Aby ste vedeli, kto som, tak sa volám Michaela Karamanová.
Ďakujem, ste super ❤️
V podstate do mňa neustále ľudia hučia, aby som zriadila stránku, zbierku, Donio…lenže to až keď bude kôň môj, zmluvu by sme mali podpísať tento týždeň.
Lenže, ono je to ťažké, lebo ľudia budú chcieť vedieť, ako sa to stalo a čo im mám povedať, že kolega z terénu je kkt? Či to v Doniu sa toto nerieši?
Chjo, tieto moderné apky, či čo to je…ale, asi je to dobrá vec, kamoška takto robila zbierku pre svojho psa, ktorý potreboval open heart surgery, ona je v UK a podarilo sa, Travis stále žije, no, klobúk dole.