Aktuálně: 2 335 inzerátů269 630 diskuzních příspěvků19 341 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 24.12.2025, 14:53:24 xxx.xxx.28.3

Nemůžu si nic moc naplánovat, když mi Tom do toho hodí vidle tím, že mi oznámí, že 6 dnů před Vánocema jedem na 4 dny z baráku. Takže jak jsem si myslela, že to v poho zvládám i s pečením, nakonec jsem nestíhala nic a do toho nám nefungovali ty WC🙄

Mamka by k nám nešla ani za nic. Když jsme postavili a přestěhovali se sem, brácha se odstěhoval, tak to bylo první, co jsme řešili. Rezolutně to odmítnula s tím, že taťka ,,je tam", tak ona nebude u nás. K tomu ještě lítala kolem prarodičů, chystala večeři i jim. Následně zase pečovala o babču, no a dokud byli, tak jsme po večeři chodily k nim a pak k sousedům. Když jsme byli děcka, chodila s prarodičema kolem 16h do kostela, pak se jelo na hřbitovy. Teď chodí už jen sama, já pak přijíždím, jedem hřbitov tour a pak večeře, dárky. 

lesnizinka
lesnizinka 24.12.2025, 11:18:53 xxx.xxx.28.3

Přeju všem krásný Štědrý den🥰O mém se to úplně říct nedá, ale tak..probudila jsem se, takže dobrý😉Jsem strašně unavená a všechno mě bolí. Zaspala jsem, fofrem odcvičit(i jsem uvažovala, že to snad vzdám, ale dala jsem to) fofrem na obchůzku a tam mi nějak došlo úplně…sotva jsem se doplazila domů. Zadýchaná, záda mě bolely jak sviň…mám sice drhnout kuchyni, ale musela jsem si chvíli lehnout, nějak se fakt necítím dobře. Mám zahleněný nosohltan a jen doufám, že na mě něco neleze doprčic😲Bobi, že ty jsi mi ,,něco"poslala?!😲😉Tom koupil všechno, krom mandarinek které už byly přebrané a měkké. Večer před spaním ještě nahlédnu do pokoje, jestli ten květináč není něčím přikrytý, někde, podívám se znova na okno a on tam uprostřed v klidu trůní!😲Ty jo, asi už totálně blbnu, nějaká slepota či co, kdo by si nevšimnul jediného stříbrného květináče na hnědém parapetu?!?Takže ano, už se našel🤭

Coudas, sněhu máme jen asi o půl cm víc než vy😜takže téměř totožně to vypadá a ke všemu jsou skoro dva stupně, takže spíš vypadalo😏

Ač stará baba, mám tu výhodu, že nemám děti, pro které bych musela vychystávat a mám obě mamky, které vychystávají ještě pro nás👍Jsem potvora a ráda toho využívám😜Nikdy jsme ani nemuseli měnit zvyk, že jdeme každý na štědrovečerní večeři ke svým rodičům. Já jsem vlastně musela, protože taťka umřel, brácha měl směny, pak se odstěhoval, takže mamka by zůstala sama😔Takže jsme to takto zavedli a všichni jsme spokojení(alespoň myslím😎) Mamčin kapr pečený v trojobalu na plechu v troubě, je nepřekonatelný. Tchýně dělá na pánvi a toho teda jím s velkým sebezapřením. Je mastný až hrůza a bohužel má tendence ho děsně přesolovat🙄Ale zase má o něco chutnější salát😉Mamka má dobrý ne, že ne, ale tchýně dává víc majonézy😏

No nic, trochu jsem si odpočinula a jdu na tu kuchyň, ještě mám balit dárky mamce. Jo…jedno WC už OK, druhé ani po výměně součástek nefunguje, stále nezastavuje napouštění, což už začíná být záhada teda(asi jak ten ztracený květináč, tak jsem zvědavá, na co jsem zapomněla😏)

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 23:36:52 xxx.xxx.28.3

Nééé, mě trefí😏WC - vyměnila jsem jen objednané těsnění - nepomohlo, tak jsem u obou musela vyměnit celé to zavírátko, které jsem taky pro jistotu objednala. Takže další náhradní díly už nemám. Jestli to nebude stavět, tak se picnu asi🙄Tom mi přiveze vánoční hvězdy na stůl a do haly. Chudák, jsem ho zaúkolovala, tak lítal po celém Hradišti😏Jdu si do patra pro květináče(obaly) vím, že jeden ten stříbrný je v koupelně a druhý bude asi v pokoji. Prohledám ho, květináč nikde. Aha, tak asi ve sklepě, kde mám na ně bednu. Tam taky není. Tak, že by byl někde, jak jsou baňky a zbytek vánočních cetek? Prohledám to tam celé, i krabice, které pár let už neberu - nic😲Záhada🤔Fakt nechápu, kde by mohl být, do domku tyhle ,,lepší" kusy nenosím. Takže mám dvě hvězdy na stůl a obal jen jeden👎Už nevím, kde mám hledat😟

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 23:15:13 xxx.xxx.28.3
Kilian:

..mně

😛👍Tak to je ale ten největší dárek!!! Já jsem dávala dárky jen pesům a když byli staří a už si nehráli, tak ani to už ne. Kočky…ty nezajímá nic, nic jako mlsky nechtějí, s hračkama si nehrají. Baví je to jen venku a tam je to teď na chuja. Stejně jako u Nikči je pro Viktína nej stromek, pod kterým má teď bunkr😉

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 21:17:09 xxx.xxx.28.3

Boha ty WC asi nedám, snad to zvládnu zítra🙄Tom přijel takřka ve 20h, dali jsme si obědovečeři(to je úžasně zdravé a na linii😏) jsem se přežrala jako prase🙄 koukám asi 10minut do compu a jsem si uvědomila, že si musím konečně umýt hlavu😲Tak valím😏Ačkoliv si každý rok říkám, že si udělám klidné Vánoce nejmíň týden předem…každý rok lítám do poslední minuty jak ten blbec👎

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 21:10:16 xxx.xxx.28.3
Kilian:

😀Bobčo, on leží

Sem to chtěla napsat😉A je to ňuník😍Co má pod stromečkem?😉

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 17:50:40 xxx.xxx.28.3

Si pořád říkám, že to snad stíhám, jdu stírat podlahy odshora, pak musím ještě polepit samolepky na okna(to už dělám týden😏) a utěšuju se, že na zítra mi tím pádem zůstane jen vysmejčit pořádně kuchyň. Sporák jsem si umyla dnes, tak by to nemusela být taková hrůza. Samozřejmě dumám, na co jsem určo zapomněla(to by bylo divné, kdyby na nic a už vím🙄) Tom přiveze ze Boxu náhradní díly na dvě WC, tak to ještě musím vyměnit, protože ty přetékají pořád a furt👎Pak už konečně uklidím i to nářadí, co je tam poroznášené a schovám ho do skříně. Toma nechám zítra pozametat venku listí z atria, už je tam toho zase nafoukeného fůra🙄

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 14:57:11 xxx.xxx.28.3

😛Bobi, co se kurňa mučíš!? Jsou svátky, užij si je po svém, máš chuť na salát už dneska, tak si ho udělej dneska. Já zase tak salátová nejsem, strašlivánsky se těším jen na kapra🤩A dneska dostanu mekáče, nemám čas vařit, Tom jel do práce, tak mi ho přiveze👍Zatím jsem se zajedla banánem, abych vydržela, přijede až kdoví kdy😏Letím pokračovat v tom úklidu, celkem mi to jde, snad to do večera zvládnu😏

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 10:41:45 xxx.xxx.28.3

Ach jo Dáji, myslela jsem, že je pejsa lepší😟To mi přijde úplně jak astmatik, já sice osobně už žádného neznám, ale vím, že na sebe otevírali okno vždycky(spolužačky sestra byla) Ale jinak jsou kluci fešáci😉👍

Dneska sousedky JRT Zorinka, vyžírala misku u našeho bezdomovce. Říkám: Zorino, co tam papáš sakryš?!? On vyjde, že: kyselicu jsem měl. Aha, tak to asi nežrala. ,,Ále žrala, zblajzla to celé!" No nazdar, mám se napouslouchat, jak Zori na Vánoce poblila zelím celý barák!😏🤫

lesnizinka
lesnizinka 23.12.2025, 10:35:26 xxx.xxx.28.3

Tak u nás stejně jak u tebe Bobi, i s tím spaním🙄 Nestíhám, jako vždy samozřejmě a už se mi o tom i zdá a s hrůzou se budím. Blbec, jsem na sebe naštvaná, že se zbytečně nervuju s blbýma Vánocema…jako by o něco šlo😠Večer nazdobím větve ve velké váze v hale ,,jakože stromek" - a za dvě hodiny jdem spát a to svalené na stranu celé…asi to vyhodím😠

Ano Niki, přesně to hlásila mamka už vloni, že na co si kupuje živý stromek, když vůbec nevoní. Vážně tyhle prostě nevoní. Přitom když se normandské jedle začaly dovážet, krásně voněly. Letos si koupila asi vypěstovanou u nás(podle toho, jak blbě vypadá😛) a tuším nevoní také. A zvadlá byla už včera a to ona nemá snad ani 20st v obyvču(většinou 16-19🙄) Já to řeším svíčkama😜

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2025, 23:00:15 xxx.xxx.89.70

Jo Bobi vím, na film velká chvála, viděla jsem moře ukázek a určo je kvalitní👍No vidět tohle fakt nechci. Stejně jako si nikdy nepouštím filmy o zvířatech. 

Sarah detektivky tam nepočítám, to je v poho😉Horší ty skutečné😲 jako unesený kluk tady z našich končin🙄

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2025, 22:57:10 xxx.xxx.89.70

Uf, tak já pochopila právě, že to seklo i s tou druhou…jsem si říkala, že to neunesla asi. Blbě čtu😊No tak pro jednou je to i dobře👍že to není, jak jsem myslela🤭Tak to jsem fakt ráda, za mamku😀👍

A když jsme u toho, možná si někdo vzpomene, jak moji mamku měla zabít prodlužka k sekačce. To přežila nějakým zázrakem věří, že ji zachránil dávno mrtvý taťka. Minulý týden šla do sklepa, přestala jí tam svítit žárovka. Chtěla ji vyměnit, praskla jí v ruce a objímka nešla vytočit. Chtěla to ,,zhasnout" nešlo cvaknout vypínačem. Strejda(její brácha) bydlí naproti a je elektrikář. Tak mu volala, koukal na to, že jí to všechno vyhořelo(sklep byl při povodních vytopený, asi následek ještě🙄) Dneska si dává světýlka na stromek, jedny vyzkouší, svítí, strčí do zásuvky druhé a trafo jí vybuchne v ruce - v té zásuvce!😲Nějak se začínám bát, že jí ta elektrika jednou fakt bude osudná👎 

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2025, 19:13:45 xxx.xxx.89.70

Ježíš🙄nečum na takové psycho, pak se divíme, že všichni mají deprese. Nikdy by mě nenapadlo se na takový film dívat, zásadně se nedívám na filmy kde vím, že je to brnkání na city. Takových hrůz je všude kolem, stačí přečíst ,,noviny"👎Koukám zásadně na komedie, teď na různé ,,vánoční komedie", včera jsem našla český ,,Jak se nám to mohlo stát" a nasmáli jsme se. A to Tom frflal, že to bude zas nějaká česká blbost😉

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2025, 19:07:42 xxx.xxx.89.70

A jejda Janííí, to je mi moc líto, mamky líto, je to hrozné přijít a dvě zvířátka takřka najednou a před Vánocema….😔😢 A je mi líto tebe, je to těžké🙄Když je člověk mladý a zdravý se tyhle věci moc nedějou, na člověka se to začne valit až s věkem…jako by ten věk, který se ne a ne zastavit, těch svíček na dortu přibývá raketovou rychlostí…nebyl už sám o sobě dost velký handikap👎

Zkus to přebít hezkýma Vánocema s rodinou, vy se ještě máte a to je nejvíc😍

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2025, 16:29:47 xxx.xxx.89.70

Niki, letos bylo oříšků dost, ani veverky neřádily, spíš jen strakapoudi a ořešníci kradli😉Nasbírala jsem nevím… prostě přepravku plnou👍To nespotřebujem, ještě mám od kdysi😎Krém…to je Čína Niki, já si odtud objednávám veškerou kosmetiku. Teď jsem si brala řasenku, za 60 kaček a jsem z ní naprosto unešená. Předtím jsem měla taky, ale jinou a tou se blbě malovalo, obří kartáč a pak se taky začínala odrolovat. Tahle řasy krásně natočí bez kleštiček, drží a ač není voděodolná(používám jen voděodolné) drží i ve vodě, nerozmazává se, bylo to na ní i deklarováno (vyzkoušeno v Maďarsku) Akorát není zahušťující. Možná je,,krém" korejský, vlastně tenhle zrovna nevím, brala jsem si postupně několik druhů, jednu značku jsem vyloučila, protože byl takový…lepivý, tenhle se mi zdál dobrý. Uvidíš, snad se neohážeš a nezabiješ mě pak😇

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2025, 16:05:29 xxx.xxx.89.70
Bobca:

Raduš-došel balíček..Tyjo,no nádhera🤗..nebudu brblat,jen teda MÓÓC poděkuju…by to nemělo smysl,že??? I to Tofifé…a sýry miluju🤭…to bylo teda navíc..Přívěšek na Peugota jsem si přála..ten mi nikdo nevyloupne..A ten náramek určitě nebyl za130 z ocele..žejo??..moc se mi to líbí..Jsem to nevydržela až pod stromečkem…🙏

Bobiško, jsem ráda, že tě můžu potěšit alespoň takto nevím, jestli mi někdy vyjde návštěva😔Volala sestřenka od Hradiště právě, když jsme se tam měly sejít na vystoupení, že byla u zubařky, zánět, nedá to, ale ať dojedem pak my za ní. I jí jsme musely odříct, že snad někdy přes svátky, ale raděj, ať s tím nepočítá, já prostě nestíhám, pořád někde teďka trajdáme, někdo nás někam zve, tisíc vystoupení různých souborů, skupin a nevím čeho, co nemůžem odříct, bo práce😎

Snad se ti to teda líbí(měla jsi si napsat barvu, dobře ti tak😜) A jistě jsi si všimnula, že to bylo stříhlé😊X blbostí mi chodí, ono je vždycky v jednom větším balíku pár malých, posílají to najednou. Nikdy se mi nestalo, že to při rozstříhávání poškodím, jak to mám pro někoho…samozřejmě ano🤭Uzeniny jsi nechtěla, tak jsi dostala sejra😉Vím, že to není nic extra, většinu si můžeš normálně koupit sama ale….ale třeba nekoupíš. Tak to máš ode mě🙂

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2025, 15:50:57 xxx.xxx.89.70
Bodlinka:

to je provokace

Nooo, přesně. Asi i u vás je pořád mlha? Jeli sme z Prahy, celou cestu mlha🙄děsná cesta👎 Jeli sme v pátek s mamkou z Uh.Hradiště, celou cestu taková mlha, že jsem se normálně ztratila🤫na křižovatce jsem to nepoznala a odbočila do jiného směru😛Mamka na mě čumí: kam jako jedeš?!?🤪Dneska, po nevím kolika týdnech poprvé částečně vyčuhlo slunko. Chvíli, zrovna jak se ptala Bobča. Ale bylo to jen asi hodinu a jen tak jako přes nějaký opar, mraky, ani nevím, ale rozjasnilo se🙂

lesnizinka
lesnizinka 20.12.2025, 16:10:46 xxx.xxx.89.70

Jsem tady, ale nestíhám😏Než jsem přelouskala asi 50příspěvků zapomněla jsem co bylo na začátku😛Na tu mrtvolu od Bodlinky naopak zapomenu ráda😜A to mi připomnělo, že mi sestřenka do Prahy poslala vzkaz, že mamka má nového kocourka Oliverka, kterého zachránily před utracením. Dva jeho sourozence bohužel ne😢Od těchto příšerných témat raděj pryč🙄 Když jsem tak cárala po Praze a v metru koukala na lidi napadlo mě, jestli jsem někdy nepotkala třeba někoho z vás, z Prahy myslím…jen jsem to prostě nevěděla. Těžko by mě někdo poznal, ale kdyby jo, hlaste se!😀 Přijela jsem domů a ve schránce našla velkééééé překvapení😍 vánoční pohled od Dáji! Dáji díky, bylo to fakt překvapení, co potěší❤️vy ještě píšete pohledy?😇

Zbytku se omlouvám, jedu na ,,oběd", písnu pak. 

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2025, 10:09:50 xxx.xxx.154.234

Nikííí, jak to dopadlo na masáži, jsem jedno velké ucho, musím říct, že jsme se s Tomem dost nařehtali, když jsem mu to četla. Prý další, co bude odháčkovávat🤭

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2025, 10:08:22 xxx.xxx.154.234

S Janinou v kontaktu nejsem, ale asi moje chyba, teď jsem objevila, že jsem jí neodpověděla na poslední psaní, sákryš😲Nevím co se u nás zrovna dělo, nějak jsem to zazdila, nechtěně samozřejmě😔Ale jsem ráda, že jste objevily, že je OK👍