Ahoj holky, Viktěnka byl, no ještě je v tak špatném stavu, že vetka říkala, že víc jak krev a to sono si netroufne dělat a ani tu kontrastní látku(rentgen zmínila právě) by nebylo teď dobré do něj ládovat. Všechno., až kdyby nezabrala tato léčba.
Dnešní info: ten pupík je pořád problém, je vidět, že když se napapá, má problém i lehnout si tak, aby ho to netlačilo. Papá už celkem dobře. Včera se vrhnul na granule, které dva měsíce nejedl, no pak zjistil, že ho bolí ty dásně a chroupání nedá🙄 Pořád by něco papal, ale když mu to dá, čichne k tomu s tím, že tohle si nepředstavoval. Naštěstí pořád olizuje ty gastro kapsičky a papá masko, dneska králíka snědl teď ráno polovinu denní dávky. Teoretická otázka: kdyby jedl jen čistě maso nevíte někdo, kolik by měl denně spapat? Zatím je to 100g, víc myslím nikdy nesnědl, ale jedl k tomu i ostatní. Bohužel jak jsem psala, maso jí jen a pouze, když mu ho hážu pod nohy, tak si tak nějak nedovedu představit, jak mu v pidi kostičkách nahážu půl kila😜 to bude na hodinu😉
Ráno byl v záchodku průjem, jedna kaluž a nablito. Jenom voda, tak jsem si říkala, že tuším z hladu👎
Doufám, že se dostanem do fáze, kdy vám budu moct psát i mnohem lepší zprávy, z jiného soudku. Třeba to, že jsem včera posadila do potůčkového záhonu konečně přišlé kytky. Strašně se těším, až to vyroste, rozroste se. A vyplela jsem dva záhony. Dneska jedem do Brna pro moje auto konečně, no muž pokračuje svým do Jihlavy, já svým musím nějak dojed domů tak, aby sme ho nevezli rovnat znova😏 Přes Brno bych si netroufnula normálně, přes rozkopané Brno ani nechci pomyslet, jak tohle dopadne. Po dálnici jsem autem nejela asi 10let, takže taktéž vtipné, jak se frajerka v drahém autě bude šourat za kamionem jak hlemýžď, protože se bude bát ho předjet🙄 Normálně bych se sesypala při představě, že to budu muset absolvovat, no po tom všem, co mám tento šílený týden za sebou, už to nějak neřeším, nějak to prostě dopadne. Držte mi palec, ať dojedu😊