Pořád čekám, říkám: ne, nenapíšu, dokud někdo jiný…hmm a prd🙄 Včera jsem měla ,,úžasný den"🙄 Před obědem jsem si vysadila hortenzie do nového živého plotu(buxusový šel👎) Chyběla mi zemina na dosypání, tak jsem si sbalila kolečko a nářadí a vyjela před barák na ,,hnojiště" Do toho zavolá Tom, že je 15h pryč a on má hlad a jedem na oběd. Tak jsem to zase sbalila, bez zeminy s tím zajela za branku. Včera fučelo jako kráva, branku mi to skoro zabouchlo, než jsem projela, takže aby nepráskla do kolečka, vrazila jsem tam honem ruku. Blbý nápad, reflex, no. Takže mi to seklo nevím čím, asi zobáčkem od kliky do hřbetu ruky. Mám to seklé, bouli, bolí to…ale ono to přejde. S nadáváním jsem šla domů. Ještě jsem to chtěla zalít, ale to už jsem nestíhala doufájíc, že nepřijedem a nebude to viset, bylo sluníčko. Na obědě jsem se chytla s tchánem o politiku, následně vypěnil Tom a seřval ho, protože mu pořád opakoval dezinfo kecy starých dědků. (a to mi vždycky říká, že se s ním dohadovat nebude, že je senilní a nemá to cenu😎)Přijeli jsem domů a letěla jsem zalít ty hortenzie. Natáhnu jednu hadici - krátká. Odhážu krabic0e na spálení z vozíku, abych se dostala k dalším hadicím…ta nejdelší je zaházaná úplně vespod. Tak vezmu další, připojím, táhnu to k hortenziím, zadrhne se mi o živý plot, tak to nadhodím, aby se to oháknulo (jak jsem vzteklá, tak pořádně😏) vyletí koncovka a parádně mě trefí přímo do rypáku, do té kosti uprostřed nosu. Myslela jsem, že ho mám rozseklý, zlomený…byla to pěkná prda. Myslím, že ten řev a nadávky slyšeli až na druhém konci vesnice. Na razanci tomu přidalo to, že mi chybělo dalších asi 10m hadice😛Dotáhnula jsem nadávajíc další(kupodivu jsem ještě pořád měla spojky) slavnostně to pustím, zaliju první a vystřelí hadice z objímky. To už jsem ale vzteky nevěděla, s čím praštit😏 Házela jsem hadicí, skákala po ní(jako, že zadupu hada🤪) a řvala nadávky a to prosím asi 4x po sobě…se opakovalo🙄 Neměla jsem daleko od toho, aby mě trefil šlak😛 Jestli mě někdo sleduje…normálně groteska😎 Přišla jsem domů skoro ve 20h, na Toma zavrčela, ať na mě raděj ani nemluví a šla veslovat do sklepa😛