Ještě jsem si vyfotila nohu - výsledek práce s elektrickou motykou(rotavátorkem) při výrobě záhonků. Nepotřebuju ani šlaháče😜 dokážu se parádně ,,zmalovat" sama😏Jen levá noha, je tam na držáku takové hejble, kterým jsem si při snaze udržet to v trase, ryla do stehna. Což jsem zjistila až doma při svlečení. Další věc je, že včera, tedy na druhý den ještě dobrý, dnes nemůžu pohnout rukama, všechno namožené. Okna mít nebudu stejně, venku vichr a hlášení na písek trvá. Potřebovala bych přesadit jedny keříky, ale dneska se nemá. Asi to ale stejně nevydržím a dám se do toho. Nebo…nebo bych mohla ostříhat růže!I když je tam fakt zase hnusný vichr, ale skoro 13st, prostě musím ven😉 Kočky tam ale dneska asi nedostanu, uletěli by😛 To mi připomnělo. Včera chystám oběd, skoro 15h a Tom nejel, tak jsem ještě uklízela vyprané prádlo, kobereček jsem zanesla do sklepa a vytáhnula tedy zajíce😉 Před tím chtěla Gucci ven, tak jsem jim v pracovně otevřela dveře dokořán a ona vyšla za roh. Vylezla jsem ze sklepa, naaranžovala zajíce do vchodu, zavřela pracovnu a míchala oběd. Navečer říkám Tomovi: neviděl jsi Gucci? Odpoledne šla ven a když jsem zahradou šla na ty houby, nikde jsem ji neviděla. Měl návštěvu, skoro v 21h přijde a říká: kdy jsi zavřela kočku ve sklepě? Cóóó?😲 Teď tam škrábala na dveře, tak jsem ji uslyšel. Proboha, ve tři, jindy jsem tam nebyla. To je tele tohle, proč jako neškrábala, když jsi byl doma už někdy od 16h? Ty by jsi ji, narozdíl ode mě, slyšel. A netvářila se nějak dotčeně, musela tam někde potmě chrápat, protože ona by na schodišti sepla čidlo a rozsvítila, sepne ho i v hale, tuček😛 a to by sme viděli.