Bobeš, jakový páv? Páva nevidím, jen slepiny😲
Ty víš, že já jsem prcek, takže každé kilo je fakt vidět. Jednoduchost….jo, taky mám ráda, ale ne na svatebních šatech. To je to: ,,jednou za život", tak mi přijde škoda, nebýt za princeznu, když si to ještě může dovolit. Když se chci hlavně vdát, pro ten papír, tak ano, je jedno, jestli jdu třeba v teplákách…
Kdoví, co plánuje Elišák, když tak hezky zhubnula…co? Prozradíte? Třeba já, jak mám větší prsa na svou postavu, tak přes to, že nejsem tlustá, normální, ve všem pořád vypadám jak ,,mašina"👎Fakt není moc střihů, co mi sluší. Zavinovací, teďka jak se nosí košilové(to teda na svadbu sotva) a to je myslím skoro všechno. Nosívala jsem ráda ,,pod prsa", mám ty, co jim Tom právě říká ,,těhotenské", ale ty jsou taky hezčí na holkách, co mají ,,lemtilky", protože jak prsa jdou dolů, ani to už není zrovna nádhera😕 a ani podprda to nespasí.
Teď jsem si v Praze vyzkoušela asi 10 sukní, ať nenosím jen krátké sukně, něco elegantnějšího…Líbila se mi plizovaná, cyklámenově růžová, no nějak mi prostě na mě připadla divná, jak jsem malá, tak ta delší sukně je na mě divná. Nakonec jsem přece jen jednu vybrala, oproti všem mým představám a přáním😎 je černobílá(nějaké květy) a v pase vypasovaná dlouhými záševky…ta jediná mi přišlo, že mi nějak víc sedla.
Zbyňku, smajlíci vyzkoušeno, fungují👍😀
U nás stále ještě nekapnulo😢 Těch neměřitelných 5kapek teď ráno nepočítám😟